Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
У публиката сите се Металург..за вистинскиот бренд...
Во цела МКД изгледа само 300-400 навивачи има за Вардар...таканаречени Комити и толку.
Ај тркни до екстра меин и земи си еден свински врат. Листеријата била супер за амеби ко тебе <3У публиката сите се Металург..за вистинскиот бренд...
Во цела МКД изгледа само 300-400 навивачи има за Вардар...таканаречени Комити и толку.
Знам дека ви е тешко...24 19 на 3 мин до крај...можда па е до ветерот..на отворено играат
Затоа навивачите на Металург коментираат у фан клуб РК Вардар, зашто многу ве имаУ публиката сите се Металург..за вистинскиот бренд...
Собраниски.На кој канал ја пренсуваат утакмицата???
du bist schwerКаков бан бре...па пички сте сите Вардарци и сите поврзани со Вардар...поштено испаднавте у втора лига и моравте да правете фузии и што ти знам, а немавте храброст да играте втора лига и поштено да си изборете прволигашки статус...засекогаш сте обележани како Миравци..Миравчанци...