Фан клуб - РК Вардар

Џамбо е ослабнат? :confused:

Другар бил на првиот тренинг и вика дека не можел да го познае Џамбо од што ослабел.Ваљда до почеток на сезона ќе седне 3-4 пати во кафана и ќе си ја врати килажата. :D

Другар бил на првиот тренинг и вика дека не можел да го познае Џамбо од што ослабел.Ваљда до почеток на сезона ќе седне 3-4 пати во кафана и ќе си ја врати килажата. :D
Site moraat da gi namalat stomacite , tocno e deka Dzambo e sliznat:) koj vrati kilaza odi pod gilotina :))))

Па ќе ослабе, ако сака бар малце да брани.... Диви го изеде лани, феноменална сезона имаше. Сега и Штербик кога дојде, ќе треба доста да се потруди дебелиот за да застане на гол сезонава.

Со Штербик на негова позиција богами и сериозно треба да си ја сфати работата.

Ako akoo neka se dupnat od treniranje za da igraat poso toa na Vardar samo moze da mu pomogne.

Нишо не се деси, ќе игра на турнирот во струга.

Распоред на натпреварите:

Среда (13 август):

18.00 часот: Металург јуниор – Струга

19.45 часот: Церемонија на свечено отворање

20.45 часот: Металург – Кретеј

22.30 часот: Металопластика – С. Петербург

Четврток (14 август):

19.00 часот: Азоти Пулави – Кретеј

20.45 часот: Вардар – С. Петербург

Петок (15 август):

19.00 часот: Вардар – Металопластика

20.45 часот: Металург – Азоти Пулави

Сабота (16 август):

17.30 часот: Меч за 5. место

19.15 часот: Меч за 3. место

21.30 часот: Финале

Абе што се деси со Горбок?
Sent from my Nokia Lumia 1020 using Tapatalk
Си тренира и си ќути, се спрема он на терен да распали. :)
Од засилувањата само Шишкарев не тренирал, имал некоја повреда и ќе отсуствувал еден месец, дургите сите се спремни да дебитираат у Струга.
А Лука на крај завршил у Загреб, одлична екипа за него.

10583863_932921313400434_4603666072616122392_n.jpg

Штербик сам треба да седи на две седишта очигледно.Малце ко неудобно му е вака.:icon_mrgr::icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom