Фан клуб - РК Вардар

1.Зар не можеме ?
2. Червар изјави дека се во криза
Еве од каде ми е идејата.Иначе Металург во сезона 13/14 ја освои својата последна титула тоа ја ти го кажувам ако споредуваме Металург-Вардар.
Вардар секако дека ќе биде прв тука нема конкуренција па се надевам дека Г-дин Самосенко (или Самсоненко како и да е) ќе почне да инвестира и во другите градови и клубови и се надевам дека ова што се случи во Битола не смее да се повтори помеѓу нашите навивачки групи.
Прашање е дали и трети ќе бидете. Сите играчи на Пелистер сакате да им ги украдете. Пелистер сега вас од инат ќе ве тепа и ќе ве бутне на 4 место.
Абе и за претходната сезона според играчкиот состав викаа Вардар ќе биде шампион али небеше. И за ПСЖ истото го збореа демек најбогат клуб најквалитетни играчи па на крај се посраа. На хартија е едно у пракса е друго така да полека, прво рипни па после речи оп.

Ова веќе е сигурно од форумов некој/а :pos:
07/27/2014 - FANOJ OD AUSTRALIJA прашува: ."GOLEM POZDRAV OD DALECNATA AUSTRALIJA I OGROMNO BRAVO ZA TRANSFEROT NA KUKOSI SO STO PRODOLZUVA ODLICNATA RABOTA NA KLUBOT-REPREZENTACIJA I SAKAM DA VE PRASAM VO IMETO NA SITE FANOJ NA METALURG OD AUSTRALIJA DALI KE POTPISE TIMOT SO USTE NEKOJ MAKEDONSKI LAF NASLEDNIK NA GOLEMIOT ALEKSANDAR MAKEDONSKI SO TATKO FILIP VTORI I DALI E TOCNO DEKA OD NAREDNATA SEZONA PLAVIOT DRES KE GO NOSI NASETO DETE GOSPODOVO I NAJDOBAR RAKOMETAR NA PLANETATA ZEMJA PA I POSHIROKO KIRIL KIRE LAZAROV"
Одговор:
Засега нема на повидок договор со некој друг наш ракометар. Со Кире Лазаров Металург не преговарал.
:ROFLMAO:

темниве па земаа србин и после ќе се лупаат во гради како им даваат шанса на нашите...:pos::pos::pos:

темниве па земаа србин и после ќе се лупаат во гради како им даваат шанса на нашите...:pos::pos::pos:
Леле ама се нервирам вака кога ќе прочитате а нема да допрочитате. Србинот е земен за да ги дихтаат дупките со него од салата кај што им протекува секоја зима, наш ќе си игра на таа позиција :tapp:

Citao sam mnogo komentara po internetu i u novinama i moram da kazem da Metalurg je jedan siromasan klub koj daje sve od sebe da proizvodi domasne igrace a ne da kupuje strance ko sto Vardar radi.

Mi imamo budzet mnogu manji od nasih rivala i opet smo rame do rame sa njima i to me je napravilo vrlo ponosan na makedonski rukometashi koi moram da napomenam da igraju u izuzetno loshi ulslovi, probushena sala, promaja level 999 i mnogo druge probleme ali necu da se samo zalim.

Zelim da se zahvalim nasem sponzoru i obecavam da ce Metalurg uvek biti makedonski tim.

Za a2 od Sala "Promaja" Zan Zarko Zare

Ова веќе е сигурно од форумов некој/а :pos:
07/27/2014 - FANOJ OD AUSTRALIJA прашува: ."GOLEM POZDRAV OD DALECNATA AUSTRALIJA I OGROMNO BRAVO ZA TRANSFEROT NA KUKOSI SO STO PRODOLZUVA ODLICNATA RABOTA NA KLUBOT-REPREZENTACIJA I SAKAM DA VE PRASAM VO IMETO NA SITE FANOJ NA METALURG OD AUSTRALIJA DALI KE POTPISE TIMOT SO USTE NEKOJ MAKEDONSKI LAF NASLEDNIK NA GOLEMIOT ALEKSANDAR MAKEDONSKI SO TATKO FILIP VTORI I DALI E TOCNO DEKA OD NAREDNATA SEZONA PLAVIOT DRES KE GO NOSI NASETO DETE GOSPODOVO I NAJDOBAR RAKOMETAR NA PLANETATA ZEMJA PA I POSHIROKO KIRIL KIRE LAZAROV"
Одговор:
Засега нема на повидок договор со некој друг наш ракометар. Со Кире Лазаров Металург не преговарал.

Редовно ми одговараат на овие Австралисткиве пораки. :)

Некој да ми каже кога од прилика ќе излезат сезонските карти?

10606213_493330314102755_6170118803097881391_n.jpg
Еден од коментарите:
Паметно, капче си ставил, изглеа ќе му ја демагнетизира главата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom