Фан клуб - РК Вардар

Епа кога ќе ти дадат слобода колку што сакаш, ќе одиш авале.

Каква исповед на човекот, додека го читав дури и ми се насолзија очите. Поезија брат, чиста поезија, го надминува дури и Лешоски.:icon_lol::icon_lol::icon_lol:
Сериозно читајте го целото онака со драмски паузи и такво читање, стварно е како поема.:свиркам::ROFLMAO:

И за мзт да не ќе ставаат ко на свадба плави навлаки на столчињава : ))

Значи за РК Струмица сум ама вакво нешто немам видено. Да даде господ да бидеме второ место да го земат третото па ќе ги видиме догодина шо ќе зборат.

http://24rakomet.mk/левче-китевски-ние-сме-шампиони-варда/
Од кај ти е тебе идејата дека можете второ место да бидете?

Од кај ти е тебе идејата дека можете второ место да бидете?
1.Зар не можеме ?
2. Червар изјави дека се во криза
Еве од каде ми е идејата.Иначе Металург во сезона 13/14 ја освои својата последна титула тоа ја ти го кажувам ако споредуваме Металург-Вардар.
Вардар секако дека ќе биде прв тука нема конкуренција па се надевам дека Г-дин Самосенко (или Самсоненко како и да е) ќе почне да инвестира и во другите градови и клубови и се надевам дека ова што се случи во Битола не смее да се повтори помеѓу нашите навивачки групи.

Шо си праи овој Левче екскурзии со мозокот бе?

Они се вистинските а Вардар "платениците" а?

На крај ова може да му се удри од глава зашо вака само го навлекува гневот на Самсоненко, играчите, навивачите...

Ќе се заинатат играчиве и ќе ги помочаат бре.

Пред дерби пушти им ги на видеа од ваквиве изјави и ќе ги раскинат. Доволно е да ги мотивираш кога вака ги вреѓаат.

Последно уредено:
1.Зар не можеме ?
Еве од каде ми е идејата.Иначе Металург во сезона 13/14 ја освои својата последна титула тоа ја ти го кажувам ако споредуваме Металург-Вардар.
Вардар секако дека ќе биде прв тука нема конкуренција па се надевам дека Г-дин Самосенко (или Самсоненко како и да е) ќе почне да инвестира и во другите градови и клубови и се надевам дека ова што се случи во Битола не смее да се повтори помеѓу нашите навивачки групи.
Како бе Струмица може втора да биде поред Вардар и Металург....дај не пишувајте глупости Металург со втор состав ќе ве тепа 10+ разлика.

1.Зар не можеме ?
1.Па нормално дека НЕ..:pos:
Друже не си прај бајрам со умот,три класи сте послаби од Металург.
Со кој ќе играте против Металург?со Везениот,Павловски,Младеновски,Кире Митревски...:pos:
2.Червар изјавил дека се во криза..:pos:
Секоја година истото го изјавува...Давид версус Голијат...позната приказна...
Ако беа во криза немаше да останат Мојсо,Атман,Станиќ,Ренато,а на крај немаше ни тој да останува,не седи тој за семки;)...
Можеби не купија звезди како Штербик,Лацковиќ,Горбок но штом ја задржаа ланската екипа значи ќе имаат пак силна постава....
3.Од шо мака да инвестира Самсоненко во другите градови и клубови?:pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom