Ете ги почнаа да плачат...
Червар: Металург е во голема финансиска криза, не знам со каков тим ќе играме во ЛШ!
Червар: Металург е во голема финансиска криза, не знам со каков тим ќе играме во ЛШ!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
LetMeSea е тој од Шведска кој го трола секој форум за спорт.
Секоја година исто алибиЕте ги почнаа да плачат...
Алијас МКД и Бастион ?
Од кај ти е тебе идејата дека можете второ место да бидете?Значи за РК Струмица сум ама вакво нешто немам видено. Да даде господ да бидеме второ место да го земат третото па ќе ги видиме догодина шо ќе зборат.
http://24rakomet.mk/левче-китевски-ние-сме-шампиони-варда/
1.Зар не можеме ?Од кај ти е тебе идејата дека можете второ место да бидете?
Како бе Струмица може втора да биде поред Вардар и Металург....дај не пишувајте глупости Металург со втор состав ќе ве тепа 10+ разлика.1.Зар не можеме ?
2. Червар изјави дека се во криза
Еве од каде ми е идејата.Иначе Металург во сезона 13/14 ја освои својата последна титула тоа ја ти го кажувам ако споредуваме Металург-Вардар.
Вардар секако дека ќе биде прв тука нема конкуренција па се надевам дека Г-дин Самосенко (или Самсоненко како и да е) ќе почне да инвестира и во другите градови и клубови и се надевам дека ова што се случи во Битола не смее да се повтори помеѓу нашите навивачки групи.
1.Па нормално дека НЕ..1.Зар не можеме ?
2. Червар изјави дека се во криза
Еве од каде ми е идејата.Иначе Металург во сезона 13/14 ја освои својата последна титула тоа ја ти го кажувам ако споредуваме Металург-Вардар.
Вардар секако дека ќе биде прв тука нема конкуренција па се надевам дека Г-дин Самосенко (или Самсоненко како и да е) ќе почне да инвестира и во другите градови и клубови и се надевам дека ова што се случи во Битола не смее да се повтори помеѓу нашите навивачки групи.