Јас ниеден не познавам, повеќето беа млади играчи. Од што ги имам гледано, едниот сум го запамтил дека секогаш не полни, ама денес беше камен.Имат ли овиа Тинекс Пролет некој по познат играч?
Sent from my ST21i using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јас ниеден не познавам, повеќето беа млади играчи. Од што ги имам гледано, едниот сум го запамтил дека секогаш не полни, ама денес беше камен.Имат ли овиа Тинекс Пролет некој по познат играч?
Sent from my ST21i using Tapatalk
+ 16 против Тинекс ПролетПрогноза некој за у недела![]()
Прибак, Петриќ и Марковиќ уште една година во Вардар
http://sportmedia.mk/starata-garda-ostanuva-pribak-petrik-i-markovik-ushte-edna-godina-vo-vardar/
Кога ќе видиш дека во моментов Терзиќ е замената на Душебаев, прилично потребно беше да се продолжи договорот со Бели. Фактички, ко да немаш замена, а тоа особено се виде на утакмицава во шталата, кога Алекс беше тотално изгубен. Гарантирам дека доколку дента го имавме Петриќ во ростерот, многу, навистина многу ќе се подигнеше квалитетот на играта со неговото искуство. И во напад и во одбрана. Стар волк е Бели.Одлично иако мислам дека на Петриќ веќе му е доста. Али ај чим е бал нек е маскенбал. Само мора десен бек да се купи, тоа е приоритет.
Сакав да прашам дали некој знае до кога важат договорите на Брумен, Чипурин и Столе?
Кога ќе видиш дека во моментов Терзиќ е замената на Душебаев, прилично потребно беше да се продолжи договорот со Бели. Фактички, ко да немаш замена, а тоа особено со виде на утакмицава во шталата, кога Алекс беше тотално изгубен. Гарантирам дека доколку дента го имавме Петриќ во ростерот, многу, навистина многу ќе се подигнеше квалитетот на играта со неговото искуство. И во напад и во одбрана. Стар волк е Бели.![]()
Види, не викам дека треба да се смета на него како првотимец, ама дефинитивно ти треба човек со такво искуство како бекап. Во секој случај, ангажирање на јак десен бек треба да биде приоритет.Добар е Бели али ограничен е со квалитет. Одма се гледа со посилни состави дека се труди прави простор, има влезови али толку му е силата, пред се и староста го јаде. Таму треба еден јак десен бек (знам изборот е ограничен) кој е класа. Причината за тоа е што кај Душебаев има уште простор за напредок и таков лош ден не смее да се случи.