Фан клуб - РК Вардар

Пази да не не ја платат навремено, 2500 евра се како 2 денари за нив :icon_mrgr:[DOUBLEPOST=1400065134][/DOUBLEPOST]
Абе дај пред утакмица или после, ако има време да ве запознаам што форумџии сте... :)
Доаѓаме како навивачка група, а тоа значи дека нема да имаме многу простор за шетање бидејќи диретно не спроведуваат на трибини.
Особено ќе замара полицијава откако ги расипавме односите со Фаланга, така да нема да не пуштат да мрднеме :icon_mrgr:
Ќе оставиме а друга прилика освен ако не сакаш да навиваш со нас на трибина :P

ќе си платат, но очекувам да излезат со жалнопојки како кога навивачите на Вардар влегувале на терен, фрлале ленти, палеле бакли Вардар не бил казнуван, како Самс ја поткупил цела федерација и уште ќе фали Червар да излезе и да каже: Ете уште повеќе не осиромашија....

Интересно е од што имам приметено, Охриѓани се многу повеќе за Вардар него ли Стружани :D имам запознато и Стружани за Вардар али малце ги има, додека во Охрид мнозинство се вардарци :D
Абе и Стружани се за Вардар верувај, ама дека во Металург има 6 души од Струга (Ојлески, 2 Мојсоски, 2 Маркоски и Јоноски)
и плус 5-6 деца во младинските категории и затоа изгледа дека се понаклонети за Металург а нема врска.
Тие не навиваат за Металург туку за играчите од Струга
Ако ти се гледа ЛШ звони му на некој од овие и одма ти даваат карта гратис и затоа по 100 Стружани има на натпревари од Металург
Или ко ќе се гледа натпревар во некој кафич и не навиваат за Металург туку ИЗВАДИ ГО МАНАСКОВ БЕЕЕ стај го ОЈЛЕСКИ и пцујат по Червар
Стај го Јоноски во напад и такви глупости :pos:
Иначе доказ за тоа колку Стружани се за Вардар беше лани кога во купот играа 11 Октомври - Вардар фудбал на стадионот во Струга и цел стадион беше полн :icon_mrgr:

п.с се надевам дека Комити ќе доаѓаат на купов па да падне јако навивање
#СтругаЗаВардар :cool:

Абе и Стружани се за Вардар верувај, ама дека во Металург има 6 души од Струга (Ојлески, 2 Мојсоски, 2 Маркоски и Јоноски)
и плус 5-6 деца во младинските категории и затоа изгледа дека се понаклонети за Металург а нема врска.
Ако ти се гледа ЛШ звони му на некој од овие и одма ти даваат карта гратис и затоа по 100 Стружани има на натпревари од Металург
Или ко ќе се гледа натпревар во некој кафич и не навиваат за Металург туку ИЗВАДИ ГО МАНАСКОВ БЕЕЕ стај го ОЈЛЕСКИ и пцујат по Червар
Иначе доказ за тоа колку Стружани се за Вардар беше лани кога во купот играа 11 Октомври - Вардар фудбал на стадионот во Струга и цел стадион беше полн :icon_mrgr:

Nema da se naviva za rakometot za zal, sepak Fk e prioritet i ke se odi za stip, sepak uste ne e izboren plasman u evropa

• Ми се допаѓа
Reactions: No9

Да да баш сакав сеа и на Сабја да му реплицирам, мене така впечаток ми имаат оставено помладиве генерации кај нив. Јас од таму што имам познанства од "постари" генерации во главно се бивши дечки што тренирале ракомет во Рк Струга и сите се вардарци :cool:

А од нивните повозрасни ништо чудно да налеташ на тие што се за Пелистер :LOL:

Мене охриѓани ме имаат изненадено знаејќи колку нејќат скопјанишча :D

• Ми се допаѓа
Reactions: No9
После Козлина, Даскаловски е второ име кое по завршувањето на оваа сезона ќе го напушти Вардар. Со среќа нека му е и барем нека се изнаигра во Романија и искрено посакувам што поскоро да го видам и Малумбрес на излезна врата од Вардар.

Абе изгледа и утре сме имале утакмица :pos: Утре играме со Тинекс Пролет...
Што е ова бе 10 утакмици за една недела ебате, и тоа баш кога не можам да одам , ми го расипаа просекот на крај :mad:

Абе изгледа и утре сме имале утакмица :pos: Утре играме со Тинекс Пролет...
Што е ова бе 10 утакмици за една недела ебате, и тоа баш кога не можам да одам , ми го расипаа просекот на крај :mad:
Аман бе! Ни јас не можам утре, у пм. :(

Инаку, ко што гледам на сајтот, натпреварот е закажан за од 18.00. Ајде, кој може да иде нека пише како било. :)

Ја погодија неделава кога не можев да одам и намерно толку утакмици ставија :нинџ: До вчерашниве утакмици само со Зомимак ради болест ја имав пропуштено, сега отиде возот веќе :icon_mrgr: А со Тинекс Пролет секогаш ми се најинтересни утакмиците :icon_mrgr:

Зар мислевте дека ќе играме полуфинале со нив? :D
Мукаетов им мести ждребки сега, како што им одговара, а знаат дека во недела нема да присуствуваме на трибини и ќе играат како дома...[

Има Стружани што навиваат за Вардар. Повеќе се за Металург затоа што пола екипа на Металург се Стружани. Кога истите играа за Вардар, нормално Струга си навиваше за Вардар.
На турнирот во Струга, пола-пола се навива :)

Инаку Златко Даскаловски и официјално заминува во Романија, во тимот на Темишвар. Почнавме со распродажба на голманите, се надевам Малумбрес и Чаневски ќе го следат неговиот пример. Со среќа нека му е на Ајварот :)
Можете да го пратите Чаневски наваму :D

Малку оф топик. Не коментирам многу на темава, само ја следам/ читам што се дешава.
За линкот со Металург дека ќе биде казнет има еден коментар под текстот, кој остава еден глуп впечаток, бар мене така ми остава.

Kiki Angelkovska · Top Commenter · Skopje
Страхиња Милиќ не бил нападнат, туку гледачот беше нападнат од Милиќ, затоа што тој го фати гледачот со цел да го спречи да не го нападне лицето кој го искина транспарентот. Треба да се казни Милиќ, кој како играч не треба да се расправа со гледачи, затоа што за стварање ред во салата надлежно е обезбедувањето и полицијата. А колку што знам тој не е ниту редар ниту полицаец.

Болдираното. Милиќ прво го нападнал па после го спасил "гледачот".

Сите тие женски акаунти што демек коментираат загрижени за ситуацијата се лажни акаунти на Жаре :D

Гледате никакви слики немаат, апла фејкови. Па дури и презимето го ставил на овој акаунт само во женски род :icon_mrgr:

Сите тие женски акаунти што демек коментираат загрижени за ситуацијата се лажни акаунти на Жаре :D

Гледате никакви слики немаат, апла фејкови. Па дури и презимето го ставил на овој акаунт само во женски род :icon_mrgr:
ќе средувам јас лично тоа со пријавување за бришење акаунти, знаеме добро кој е :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom