Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш тоа сакав да го прокоментира, ама ете заборавив во првиот коментар.Битно и Прибак си останува! Ѕвер!![]()
Столе ќе остане у Вардар до крај на кариера најверојатно.Neznam kolku Stole ke ostane u Vardar toa me zagrizuva epten,a uste poise kaj ke otide... Za Kukovski dobar igrac no neznaeme kako bi se snasol na golemite utakmici so ovie nasive ne e tesko da izigras odbrana. Mi se napraj kejf sto Pribak potpisa dogovor se nadevam edino deka site ovie igraci ke docekaat final four i ke im bide kruna na celata kariera i se ona sto go pocna Vujo pred izvesno vreme
Neznam kolku Stole ke ostane u Vardar toa me zagrizuva epten,a uste poise kaj ke otide... Za Kukovski dobar igrac no neznaeme kako bi se snasol na golemite utakmici so ovie nasive ne e tesko da izigras odbrana. Mi se napraj kejf sto Pribak potpisa dogovor se nadevam edino deka site ovie igraci ke docekaat final four i ke im bide kruna na celata kariera i se ona sto go pocna Vujo pred izvesno vreme
Па Џамбо нели потпиша до 2019та.Ако Столе остане до крај на сезона у Вардар, тогаш ќе мора и неговиот верен другар Џамбо![]()
До крај на кариера сакал да пише сигурноПа Џамбо нели потпиша до 2019та.![]()
Neznam kolku Stole ke ostane u Vardar toa me zagrizuva epten,a uste poise kaj ke otide... Za Kukovski dobar igrac no neznaeme kako bi se snasol na golemite utakmici so ovie nasive ne e tesko da izigras odbrana. Mi se napraj kejf sto Pribak potpisa dogovor se nadevam edino deka site ovie igraci ke docekaat final four i ke im bide kruna na celata kariera i se ona sto go pocna Vujo pred izvesno vreme
Иuote="Комита Ултрас, post: 6613704, member: 30969"]Ако Столе остане до крај на сезона у Вардар, тогаш ќе мора и неговиот верен другар Џамбо![]()
ДА!Милиќ е 90та??????
ДА!
Јас кога прв пат прочитав, отидов да си ја проверам мојата лична карта да не сум се збунила, пошто никако не ми влага во глава дека е помлад од мене.![]()
немогуче
![]()