Фан клуб - РК Вардар

Тоа што се деси со нерешеното у Струмица ланската сезона беше првпат у незнам колку време, можеби деценија да некој киксне и изгуби бод. Не се сеќавам да такво нешто се десило у нашава напатена македонска лига. Како што сме психички паднати поверојатно е на нас да ни се деси него на нив иако шансите се 0.0000000001 %
Денес беше денот Д и помина доста лошо за нас.
Не е точно, во изминативе години ние губевме доста често од Тинекс Пролет, а имаме и порази и од Пелистер.
Металург мислам дека нема изгубено од никој друг освен нас, едно 5-6 години сигурно...

Другарче ми кажува дресот на Брумен за две кила потежок од плуканици. Еден куп исто и по глава.

Крвта мамина бе брат, и столчиња се малце за нив и фановите нивни.

Очекувам да платат со камата сега на купот и од идната година они си знаат.

Миркуловски е избришан за мене макар и светско ни донесе, во уста би го ркнал.

Не е точно, во изминативе години ние губевме доста често од Тинекс Пролет, а имаме и порази и од Пелистер.
Металург мислам дека нема изгубено од никој друг освен нас, едно 5-6 години сигурно...
Епа тоа викам и ја Металург не ми текнува да изгубил бод којзнае колку време уназад а имаа доста послаб тим пред 5-6 години и сеа со овој можеби најдобар досега да губат не ми изгледа баш веројатно.

Овој истиов Аце на Кале се драпаше за кур и се куропецаше накај публика. Заслужува само бекатонка у глава

И мене ме заболе кур за репрезенатацијата, али знам да го испоштувам тој што заслужил, како Алушот на пример. Името му се скандираше пред да дие у пензија, а лигуши како Миркуловски се за на кур да ги ставиш и да ги плескаш по газе

А зашто Аце се драпал за кур?
Сигурно не за џабе,него цела утакмица сте го решетале низ фамилија..мајки сестра шајки.И доаѓа момент кога пука филм
Абе другар,па ја да сум на негово место би скршил на некого глава не само за кур да се драпам. Ако некој мисли дека на трибина ако се качи може се да прави,се заебал.За секоја акција има и реакција.

Сигурно не за џабе,него цела утакмица сте го решетале низ фамилија..мајки сестра шајки.И доаѓа момент кога пука филм
Абе другар,па ја да сум на негово место би скршил на некого глава не само за кур да се драпам. Ако некој мисли дека на трибина ако се качи може да прави,се заебал.За секоја акција има и реакција.

Одличен избор правиш со тоа што не идеш да гледаш во живо утакмици. :D

Нема да им биде вратено на купот затоа што тој ден сме на Брегалница-Вардар!

Абе другар,па ја да сум на негово место би скршил на некого глава не само за кур да се драпам. Ако некој мисли дека на трибина ако се качи може се да прави,се заебал.За секоја акција има и реакција.
Добро за тебе иам чуено дека си еден од позаебаните ликови

Не е битно за што се драпал за кур. Јавна личност, изложен на позитивни и негативни коментари, треба да биде пример на младите, а он сељакот се заручкува со нив и се драпа за кур.
Има еден куп светски спортисти, на коишто им мешаат мајки, сестри, стрини па не перципираат никој ;)
Другарче ми кажува дресот на Брумен за две кила потежок од плуканици. Еден куп исто и по глава.

Крвта мамина бе брат, и столчиња се малце за нив и фановите нивни.

Очекувам да платат со камата сега на купот и од идната година они си знаат.

Миркуловски е избришан за мене макар и светско ни донесе, во уста би го ркнал.
Што сте се фатиле за рканиците, кога и ние сме исти :)

Кога сте кај Брумен,се познаваше на преносот во прво полувреме дека некој го има плукнато по глава....:confused:

Кога сте кај Брумен,се познаваше на преносот во прво полувреме дека некој го има плукнато по глава....:confused:
Сигурно некој од хулиганите Комити го плукнал;)

Сериозно не знам што се фаќате за плукањето и ние сме исти. Или се фаќате пошто утакмицава предалеку од терен бевме? И ние да сме на таа близина не плукање, на трибина ќе го качиме играчот. Муабетот е што натпреварот не требаше ни да почне дур не се тргне тоа педерската парола, ама некои лица слепи се за такви работи после хулигани имало.

Јас на Марс ли живеам бе, никад во живот никој не сум плукнал. Да знам за следна сезона да вежбам дисциплина ркање во далечина :confused:
За жал брат има и такви кои плукаат. Ваљда тоа ги исполнува. Секакви ги имаме дури еден денес на трибина ми вика ако бе да пееме против нив да ги изнервираме, пустиот ќе ги изнервирал со песна а ние 10 разлика губиме. Таква ни е културата и на нас и на сите.

Иди бегај бе,само мали деца плукаат,ако има нешто погнасно од тоа ја не знам:sick:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom