Леле очај МТВ, преносов 
Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Каков комплекс, ја пуштаат Еј другарче еј Скопјанче на разглас
Како Рк Вардар да земе да ја пушта Немој Чкембар да се фалиш на разглас на полувреме
Пискачо им го направи тимот на ниво на РК Ринија, а можеби и подоле. А којзнае колку е горд сега, си вика ќе пукнат Скопјанине која песна МУ ја пуштив![]()
Голманот го имам гледано 3-4 пати и секогаш има многу одбрани, за во Пелистер е супер. Оса, Дрогришки и Јанев им се добри играчи, а и странците не се лоши. Може пак за фудбал ги бидува од кај знаете
.
Дупи си ги, нека се палат малку![]()
Кои копачи се Чкембариве леле леле![]()
Не сум заприметил дека сте ја пуштале порано, на фудбал знам дека еднаш ја имам слушнато на полувреме ни ја пуштивте пред 5-6 години...не очекував ваков коментар од тебе
Па песната се пушта сегде и секаде,и нема споредба со вашата немој чкембар,ем е многу поглупа ем погрдо снимана![]()
А паролата Мајмуни ви ја направија, ајде не се секирај, ова не е никаков срам, спрема навивањето во купот на Металург-Вардаркај гледаш Чкембари??? јас гледам само парола и обични гледачи, не гледам навивачи
Они со Металург во Битола ни ја пуштаа, не па со ПелистерНе сум заприметил дека сте ја пуштале порано, на фудбал знам дека еднаш ја имам слушнато на полувреме ни ја пуштивте пред 5-6 години...
Сеедно и да не се пуштала до сега, не личи на клуб да пушта такви песни, барем не на тим кој се декларира како сериозен![]()
А паролата Мајмуни ви ја направија, ајде не се секирај, ова не е никаков срам, спрема навивањето во купот на Металург-Вардар![]()
Лол не ми се криви за ништо, толку сте неспособни да не можете ни криви да бидете за нешто, само ми сте смешни колку сте очајни. Втор град бевте бре сељаци сега Турново има поголем успех од вас во фудбал а во ракомет сте на ниво на Овче поле. Да не збориме за град како си назадувате од година во година![]()
Чурлевски ми е подобра опција, уште од лани ми фати окоOd sekogas ja pustale neznam kako sea tek si primetiltuku so 3-4 dobri igraci dogodoina ke bidat 3ti . Drogata mi se svigja kako igrac mu treba uste delkanje so bi rekle bitolcani
![]()
Фала Богу...Малумбрес рефлексите дома си ги оставил...