Фан клуб - РК Вардар

Koe им е ова навивање? Свињо дебела свињо дебела свињо дебелаа. :facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

15 минути по ред пеат свињо дебела, каква тешка пациентела се овие :pos:

Немаат толку наивн тим, или па ние со другиве екипи едноставно не играме одбрана. И лани и годинава иста приказна, лошо отвараме мечеви... Добро ќе биде да се одлеиме сега.

Sea pocnaa so Markovic p***ta...kakvi kompleksi...

Sent from my LG-P700 using Tapatalk

Страхиња како им брани, ко на мали деца :pos:

Колку е очајно левово крило на Пелистер лелеле
Добро е, после лошиот почеток сега имаме 6-11 и мечот уште од сега е прилично решен :)
Почесна стрелба си имаме по крилните позиции :icon_mrgr:

Тренингов добар сеа за сеа, цел пелистер е очај.
Иначе голманот на пелистер е доста добар.

Sent from my ZTE BLADE III using Tapatalk

Каков комплекс, ја пуштаат Еј другарче еј Скопјанче на разглас :vozbud:
Како Рк Вардар да земе да ја пушта Немој Чкембар да се фалиш на разглас на полувреме :pos::pos::pos:
Пискачо им го направи тимот на ниво на РК Ринија, а можеби и подоле. А којзнае колку е горд сега, си вика ќе пукнат Скопјанине која песна МУ ја пуштив :vozbud:

Каков комплекс, ја пуштаат Еј другарче еј Скопјанче на разглас :vozbud:
Како Рк Вардар да земе да ја пушта Немој Чкембар да се фалиш на разглас на полувреме :pos::pos::pos:
Пискачо им го направи тимот на ниво на РК Ринија, а можеби и подоле. А којзнае колку е горд сега, си вика ќе пукнат Скопјанине која песна МУ ја пуштив :vozbud:

Od sekogas ja pustale neznam kako sea tek si primetil :D tuku so 3-4 dobri igraci dogodoina ke bidat 3ti . Drogata mi se svigja kako igrac mu treba uste delkanje so bi rekle bitolcani :)

Od sekogas ja pustale neznam kako sea tek si primetil :D tuku so 3-4 dobri igraci dogodoina ke bidat 3ti . Drogata mi se svigja kako igrac mu treba uste delkanje so bi rekle bitolcani :)

Од тоа 3то место и да сакаат повеќе нема никад да видат во ниеден спорт :pos: Јас сакам јак МРК Вардар за 2-3 години да се бори за третото место со Зомимак :D

Голманот го имам гледано 3-4 пати и секогаш има многу одбрани, за во Пелистер е супер. Оса, Дрогришки и Јанев им се добри играчи, а и странците не се лоши :pos:. Може пак за фудбал ги бидува од кај знаете :pos:.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom