Фан клуб - РК Вардар

Каков комплекс, ја пуштаат Еј другарче еј Скопјанче на разглас :vozbud:
Како Рк Вардар да земе да ја пушта Немој Чкембар да се фалиш на разглас на полувреме :pos::pos::pos:
Пискачо им го направи тимот на ниво на РК Ринија, а можеби и подоле. А којзнае колку е горд сега, си вика ќе пукнат Скопјанине која песна МУ ја пуштив :vozbud:

не очекував ваков коментар од тебе :D
Па песната се пушта сегде и секаде,и нема споредба со вашата немој чкембар,ем е многу поглупа ем погрдо снимана :P

Голманот го имам гледано 3-4 пати и секогаш има многу одбрани, за во Пелистер е супер. Оса, Дрогришки и Јанев им се добри играчи, а и странците не се лоши :pos:. Може пак за фудбал ги бидува од кај знаете :pos:.

мултиталенти бе, нека се пробаат за театар и онака си имаат глумец за градоначалник... може место стадион да им изгради една бина под тумбе кафе бар повеќе корист ќе видат

не очекував ваков коментар од тебе :D
Па песната се пушта сегде и секаде,и нема споредба со вашата немој чкембар,ем е многу поглупа ем погрдо снимана :P
Не сум заприметил дека сте ја пуштале порано, на фудбал знам дека еднаш ја имам слушнато на полувреме ни ја пуштивте пред 5-6 години...
Сеедно и да не се пуштала до сега, не личи на клуб да пушта такви песни, барем не на тим кој се декларира како сериозен :icon_mrgr:

кај гледаш Чкембари??? јас гледам само парола и обични гледачи, не гледам навивачи
А паролата Мајмуни ви ја направија, ајде не се секирај, ова не е никаков срам, спрема навивањето во купот на Металург-Вардар :гик:

Не сум заприметил дека сте ја пуштале порано, на фудбал знам дека еднаш ја имам слушнато на полувреме ни ја пуштивте пред 5-6 години...
Сеедно и да не се пуштала до сега, не личи на клуб да пушта такви песни, барем не на тим кој се декларира како сериозен :icon_mrgr:
Они со Металург во Битола ни ја пуштаа, не па со Пелистер :D

А паролата Мајмуни ви ја направија, ајде не се секирај, ова не е никаков срам, спрема навивањето во купот на Металург-Вардар :гик:

паролата е напраена за дербито во скопје фудбало,сега е само закачена,гледаш дека нема знамиња,коцки,реквизити. Чкембари официјално на утакмица НЕМА. Ако се навиваше сигурно немаше да седам на форумо и да пишам :D
10269616_655424421196219_2116073700131972969_n.jpg
[DOUBLEPOST=1399307316][/DOUBLEPOST]
Лол не ми се криви за ништо, толку сте неспособни да не можете ни криви да бидете за нешто, само ми сте смешни колку сте очајни. Втор град бевте бре сељаци сега Турново има поголем успех од вас во фудбал а во ракомет сте на ниво на Овче поле. Да не збориме за град како си назадувате од година во година :P

а ти се ситиш на то? значи јас да се ситам дека ве колат шпоните сред скопје и дека скопје е двојазично? кој од нас е крив дека нема спорт во Битола и дека не мразат сите од владата

Od sekogas ja pustale neznam kako sea tek si primetil :D tuku so 3-4 dobri igraci dogodoina ke bidat 3ti . Drogata mi se svigja kako igrac mu treba uste delkanje so bi rekle bitolcani :)
Чурлевски ми е подобра опција, уште од лани ми фати око :D
Ама сепак за таа позиција го планирам Ончев од младиве, така да за него е подобро да си седи во Пелистер :D

Папат немоќен да не задржи на пикер :icon_mrgr:

Малумбрес рефлексите дома си ги оставил...
Фала Богу...:pos:

Секад, СЕКАД вака кога ќе напишам, после секунда брани. Ама тоа ми се свиѓа!:icon_mrgr:

Пола и поише од навивачине се деца избегани од школо. :гик:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom