Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.431
- Поени од реакции
- 16.749
Има инсајдерски информации, сигурен сум дека више у управа е влезенЌе бегаш од темната страна бе?![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има инсајдерски информации, сигурен сум дека више у управа е влезенЌе бегаш од темната страна бе?![]()
Ma не, башка го имав ова за Штербик пред едно 2000 мислења во фан клубот.Ќе бегаш од темната страна бе?![]()
Ама и ти не смееш пред ФФ да напраиш трансфер...ќе си почекаш малцеMa не, башка го имав ова за Штербик пред едно 2000 мислења во фан клубот.![]()
Очекувам и на веб странта една статија да објават да се пофалат дека на кајгана у темава се испишани 1000 страниСите модератори навиваат за Вардар
Уште еден доказ кој е вистинскиот шампион на Македонија! Само еден Вардар!
Уште многу малку до 1 000 испишани страници, ви благодариме!
.@RedBlack знае..Кој ви е дилерот брат?![]()
Не му се смејте, у право е човекот. Јас знам дека после утакмица Михо се степал со некој во просториите под випот, е сега не ми кажаа точно со кого, можно е да е со начевски
Освен за Горбок и Лацковиќ нема официјално уште за никој.
200 000 евра отштета да даде Самс за Штербик, некако не ми е реално.
Штербик веќе има потпишано...Штербик е сигурен 100%. Исто и Шишкарев.
Станиќ истоШтербик веќе има потпишано...
Знам.Станиќ исто![]()
Штербик има 4 години договор со Барселона, од кои има уште да одработи цели три сезони, заедно со оваа. Штербик сигурно не доаѓа во Вардар наредната сезона.
Самс треба да сфати дека без да го одврзе ќесето и да донесе голмани од класата на Штербик и Станиќ џабе ќе му бидат играчи како Горбок, Лацковиќ и 10 други како нив.
Ха-хаУ петок ќе биде забавно. Металург е без Атман
Очекувам и на веб странта една статија да објават да се пофалат дека на кајгана у темава се испишани 1000 страни![]()