- Член од
- 11 ноември 2012
- Мислења
- 1.447
- Поени од реакции
- 4.477
Корисен линк за повлекување на некои паралели: http://www.index.hr/sport/clanak/ue...svojih-sportasa-u-politicke-svrhe/364867.aspx
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам дали некој споменал ама првиот меч со Металург го играме дома на 2 мај, а гостинскиот меч ни е на 8 мај.
Не се знае каде ќе се играат мечевите.
Ако се игра во Кале и Автокоманда, нема да има гостински навивачи, во спортивно ако се игра во Борис, ќе има карти за сите...
Не знам дали некој споменал ама првиот меч со Металург го играме дома на 2 мај, а гостинскиот меч ни е на 8 мај.
Не се знае каде ќе се играат мечевите.
Ако се игра во Кале и Автокоманда, нема да има гостински навивачи, во спортивно ако се игра во Борис, ќе има карти за сите...
Карта спремна, дресот од Немања спремен, смештај, места, градови, однапред испланирани, забавата може да почне, одиме утре по титулатаАјде, ајде ајде Вардаре!
![]()
'Koj ne izvadi motka Ekipa Kajgana eve naКој се ќе биде утре од Кајгана присутен ?Кајгана ко подгрупа да бевте најбројни ќе сте
![]()
Не се секирај, ние тебе те знаемеДа ве тиит сите, од екипа кајгана само Коњаникот го знам бе утре сите да се јавите кој е кој![]()