Фан клуб - РК Вардар

Зар ќе им треба да освојуваат титули во мак. лига ?
Епа за што се игра, колку да се учествува а???
Па јас сигурно нема некој си црногорец да му се радувам, што станал играч во Вардар и псоле тоа долгот кога ќе дојде ред да го врати, он да отиде да игра во друг клуб и да му помогне на друг клуб да осовјува титули и да си пишува историја.
Јас така не би прифатил да фунцкионриа Вардар, да бидеме филијала на клубовите со пари, и да им служиме за правање играчи.

Епа за што се игра, колку да се учествува а???
Па јас сигурно нема некој си црногорец да му се радувам, што станал играч во Вардар и псоле тоа долгот кога ќе дојде ред да го врати, он да отиде да игра во друг клуб и да му помогне на друг клуб да осовјува титули и да си пишува историја.
Јас така не би прифатил да фунцкионриа Вардар, да бидеме филијала на клубовите со пари, и да им служиме за правање играчи.
А од кај знаеш дека ќе ја здувне некаде тој после 4-5 години ? Ко да е Металург некоја сиротиња,па да не може да задржи играч.
Титулата во мак. лига ќе им биде потребна само за престиж ако им се отвори можност за тоа.Главно ќе им биде играњето во ЛШ,а веројатно и редовни Ф4 во СЕХА која ќе добива се повеќе на значење.

Ние секако ќе треба да идеме на ремонти на секои 2-3 години така да ќе им се отвори и тука прилика.

А од кај знаеш дека ќе ја здувне некаде тој после 4-5 години ? Ко да е Металург некоја сиротиња,па да не може да задржи играч.
Титулата во мак. лига ќе им биде потребна само за престиж ако им се отвори можност за тоа.Главно ќе им биде играњето во ЛШ,а веројатно и редовни Ф4 во СЕХА која ќе добива се повеќе на значење.

Ние секако ќе треба да идеме на ремонти на секои 2-3 години така да ќе им се отвори и тука прилика.
Ти нашите играчи ги направи све по 35+ години, па да прајме на 2-3 години ремонти. А уствари има во скеој по минимум 5-6 години уште да игра, освен Растворцев, Петриќ, Козилна, Чипурин, Тоскиќ. Башка за 6 години како што највави Самсоненко, ќе почнеме и ние да вадиме игрчи од ншата школа.

Со Хамбург ке играат ли Растворцев и Душебаев? И дали догодина ке има некое засилување на позиција десен бек како замена за Петрич или ке го враќаат назад Терзич?

Со Хамбург ке играат ли Растворцев и Душебаев? И дали догодина ке има некое засилување на позиција десен бек како замена за Петрич или ке го враќаат назад Терзич?
Душебаев е спремен за игра и сигурно ќе игра со Хамбург а за Растворцев нека одговори некој друг.

Нема да игра со Хамбург Растворцев. Мислам дека за него сезоната е завршена.

Единствено незнам дали ќе може да помогне во мај за титулата.

Десниот бек на Ш заборавив како се викаше е тој да го донесат.Патем им го распаднавме клубот.

Проблем е што утре е последен ден од преодниот рок ако не грешам. Ќе мора многу брзо да се реагира.

Проблем е што утре е последен ден од преодниот рок ако не грешам. Ќе мора многу брзо да се реагира.
Пишува дека ќе станат слободни агенти играчите, ако имаат таков статус, што има веза преодниот рок?

Пишува дека ќе станат слободни агенти играчите, ако имаат таков статус, што има веза преодниот рок?
Можеби, не знам какви се правилата за ракометниот трансфер пазар.

Сите се слободни играчи така да тоа нема врска. Убаво си пишува дека тие се слободни и можат да си барат друга опција за продолжување на кариерата. Убаво би било да се земат Шелменко и еден лев бек на пример Мачковшек.

Шелменко би ни дошол како кец на десетка ама за жал јас слушнав малце подруги вести. Наслушнав дека Металург веќе преговарае со него :cenzura:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom