Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ти со Сабја под рука и на пиво.Јас па мислам баш сега ќе се разиграат овие ПСЖ и ќе не тепаат лесно.[DOUBLEPOST=1393085196][/DOUBLEPOST]Јас па мислам баш сега ќе се разиграат овие ПСЖ и ќе не тепаат лесно.
BetCity, always BetCityПСЖ не се во форма, катастрофално играт, многу звучни имиња во тимот, а игра катастрофа.
Во нивното првенство играат многу лошо, во купот испаднаа во 1/2 финале, видовме во ЛШ од Барселона каков тапан јадоја, па сега за со Вардар се е можно !
Јас мислам дека е можно изненадување, добро игра Вардар, особено ме бендиса играта со Минск!
Плус Металург му даде добар отпор на ПСЖ и тоа во Париз па така да очекувам истото и од Вардар, 5.10 спортлајф![]()
Има, Брумен, само секогаш зема да шутира Дибиров а тој ни е еден од послабите изведувачи на пенали...Слаби биле ПСЖ, they said...Има ли некој во екипава што знае да шутира пенали?
Не бе... Тебе треба бан од темава да ти се даде за вакви коментари.Па и Брумен не е којзнае каков шутер. Според мене Фичо е најдобар шутер на пенали или Недановски, ама ајде...[DOUBLEPOST=1393089856][/DOUBLEPOST]Ајде бе нека се гонат во пику материну со контриве, два пати Милиќ ја фрла во вода, еднаш Дибиров утнува зицер...
Треба да си ја повчече екипата Гонзалес, да не се нервирам за џабеНе бе... Тебе треба бан од темава да ти се даде за вакви коментари.