Фан клуб - РК Вардар

Јас па мислам баш сега ќе се разиграат овие ПСЖ и ќе не тепаат лесно.[DOUBLEPOST=1393085196][/DOUBLEPOST]Јас па мислам баш сега ќе се разиграат овие ПСЖ и ќе не тепаат лесно.

Јас па мислам баш сега ќе се разиграат овие ПСЖ и ќе не тепаат лесно.[DOUBLEPOST=1393085196][/DOUBLEPOST]Јас па мислам баш сега ќе се разиграат овие ПСЖ и ќе не тепаат лесно.
Ти со Сабја под рука и на пиво. ;)

ПСЖ не се во форма, катастрофално играт, многу звучни имиња во тимот, а игра катастрофа.
Во нивното првенство играат многу лошо, во купот испаднаа во 1/2 финале, видовме во ЛШ од Барселона каков тапан јадоја, па сега за со Вардар се е можно !
Јас мислам дека е можно изненадување, добро игра Вардар, особено ме бендиса играта со Минск!
Плус Металург му даде добар отпор на ПСЖ и тоа во Париз па така да очекувам истото и од Вардар, 5.10 спортлајф :cool:

ПСЖ не се во форма, катастрофално играт, многу звучни имиња во тимот, а игра катастрофа.
Во нивното првенство играат многу лошо, во купот испаднаа во 1/2 финале, видовме во ЛШ од Барселона каков тапан јадоја, па сега за со Вардар се е можно !
Јас мислам дека е можно изненадување, добро игра Вардар, особено ме бендиса играта со Минск!
Плус Металург му даде добар отпор на ПСЖ и тоа во Париз па така да очекувам истото и од Вардар, 5.10 спортлајф :cool:
BetCity, always BetCity :D

Слаби биле ПСЖ, they said... :icon_lol:[DOUBLEPOST=1393089364][/DOUBLEPOST]Има ли некој во екипава што знае да шутира пенали?

Последно уредено:
Слаби биле ПСЖ, they said... :icon_lol:Има ли некој во екипава што знае да шутира пенали?
Има, Брумен, само секогаш зема да шутира Дибиров а тој ни е еден од послабите изведувачи на пенали...

Па и Брумен не е којзнае каков шутер. Според мене Фичо е најдобар шутер на пенали или Недановски, ама ајде...[DOUBLEPOST=1393089856][/DOUBLEPOST]Ајде бе нека се гонат во пику материну со контриве, два пати Милиќ ја фрла во вода, еднаш Дибиров утнува зицер...

Не можеш да очекуваш победа над фаворит ако не искористиш контри и чисти голови...[DOUBLEPOST=1393089981][/DOUBLEPOST]Ццц... Контри, зицери, пенал... Аман бе...

И баш против нас и најслабиот голман се разбранува.

Со утнативе зицери косава ќе ми побели.

Тоа е тоа, едноставно тоа се Македонските екипи, НИКОГАШ НЕМА ДА ПОЕДАТ ПОЈАКА ЕКИПА НА ГОСТИ.
НИКОГАШ!
Ќе утнува зицери, ќе утнува пенали, и голманон да се тргне, пак нема да победиме.[DOUBLEPOST=1393090138][/DOUBLEPOST]УШТЕ ЕДЕН УТНАТ ПЕНАЛ <3

Па и Брумен не е којзнае каков шутер. Според мене Фичо е најдобар шутер на пенали или Недановски, ама ајде...[DOUBLEPOST=1393089856][/DOUBLEPOST]Ајде бе нека се гонат во пику материну со контриве, два пати Милиќ ја фрла во вода, еднаш Дибиров утнува зицер...
Не бе... Тебе треба бан од темава да ти се даде за вакви коментари.

Не бе... Тебе треба бан од темава да ти се даде за вакви коментари.
Треба да си ја повчече екипата Гонзалес, да не се нервирам за џабе :icon_mrgr: Не знам како издржуваат тренериве, жими се јас да сум тренер има да си повлечам екипа и да се откажам од натпреварувањето со вакви промашувања. Се молат судиите да не ни судат пенали, барем да не се фрустрираме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom