Фан клуб - РК Вардар

Тренерот ги ротира голманите секоја утакмица. Прво бранеше Малумбрес,па Диви и сега на ред е Милиќ. Сепак според мене требаше Диви да биде во составот на овој натпревар.
Како и да е ако се разбрани Милиќ и ако не утнуваме зицери и пенали има шанси,во спротивно не ни бега пораз.

Очигледно не можеме многу да разигруваме на внатрешна линија, така да не знам зошто не го стави Столе да прави малце простор за бековите.

ТРИ КОНТРИ ВО РАКА ИМ ГИ ПОДАРУВААТ, душава ми излезе од нервоза да им ебам мамата да им ебам :mad:
Дај барем нека изгубат како волови со 20 разлика бар да не се нерирам :гик:

на контри 3 пати ја пресекоа и пеналиве што не се искористија тоа е разликата..баша што судииве се луди или се прават луди.

3 контри подарени и 2 пенала проамешни, па и упичку матер нека идат, играат како без душа, без мотивиација.

Ме интересира дали играчите гледаат во саатот кога има уште 10-15 секунди за напад? Па пичка ти матер Петриќ, на 2 секунди до крај наместо да шутне, подава на крило!!!

Шлаг на тортата ми е ова после "кошарката" што ја гледав сабајле.
Кај тоа паратлетите ме изнервираа сабајле, па и овие прават грешки на ниво на осмооделенци.
Основно додавање да не можеш да фрлиш, три контри во вода, буквално во вода.
Она пикерине фаќаат топки, зицер не може да погодат.
Мртовци да не можеш да победиш :mad:
ДВА ПЕНАЛИ УТНАТИ, а најдобрите шутери на пенали воопшто не се ни во план да изедуваат. Што го става Дибиров да изведува пенали, кога јас подобро ги шутирам од него. Не е само оваа утакмица, сто пати претходно ДОКАЖАЛ дека не знае да шутира пенали.
Значи највеќе се нервирам вака, кога се уткаат вакви шанси и кога се прават аматерски. Па подобро нека си отидат како туристи нека загубат 100 разлика, него ли вака бе.
Само едно полувреме изигравме трагично во цела група фаза и на крај четврти ќе завршиме.
ОТРОВ!:mad:

Две продадени топки од Милиќ кога сакаше да фрли контра,една продадена топка од Тоскич кога сакаше да фрли топка за контра,промашен по еден зицер од Тоскич и Дибиров и 2/3 промашени пенали за едно полувреме е премногу за дуел од ЛШ.Во второ мора да се поправат и да играат одбрана како што играа од 10та минута па до крај на прво и шанста за добар резултат сама ќе дојде.

Нервите секогаш ми одат во неповрат на вакви натпревари каде се губат контри, голманите к*р не ги боли на гол, аман бе имали шутер за пенали во екипава? Многу несериозно и незрело влегоа во првиов дел, кога не му одеше Токсиќ и Чипурн зашто не го играше Столе или Лазаров да шутира пенали? многу прашања у пм. Ај дај Боже да се средат во вториот дел да заиграат машки и со памет.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom