|gor
Шмрчем амфетамин
- Член од
- 12 јануари 2010
- Мислења
- 1.421
- Поени од реакции
- 2.503
Според Ракометни вести на твитер напишал дека следната недела треба да почне да игра.Душебаев до кај е со опоравувањето ? Кога би требало да биде 100% фит ?
.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Според Ракометни вести на твитер напишал дека следната недела треба да почне да игра.Душебаев до кај е со опоравувањето ? Кога би требало да биде 100% фит ?
да, ама немојте после да мрчите ако изгубиме 10 разлика, па тренерот одма да го обвинуваме..Народе, со среќа денес. Искрено очекувам да ги добиете, главно заради новиот тренер, кој врши одлична работа. Среќно.
ПС. Ве имам и на ливче чиста 2-ка, така да то ми е мотив плус.![]()
Во Бетсити двојката е 5.95..Абе лупајте си ја 2, има 5.10 коеф во спортлајф![]()
Неам бетсити кај мене,такада и 5.10 е топ5.95 во Бетсити е двојката..![]()
Гледам дека ни судат Германци, што е подобра варијанта отколку судиите да доаѓаат од некоја ракометно анонимна земја, ко што имаше некои Израелци пред некое коло. Можеби беше и на ЖРК, сеедно.Формата и позитивната атмосфера во тимот, ветуваат чудо, но според мене за чудо не е потребна само добра игра. Еве на пример против Барселона имавме игра, голамните бранеа, но се до моментот кога за 2 мин. ни исклучија двајца играчи, Барса ја направи разликата и знаеме како заврши натпреварот. Ако има фер судење, ако се повтори играта од претхдоните натпревари и голамните имаат свој ден тогаш се е можно. Се надевам дека ќе има објективно судење, бидејќи секогаш "големите" екипи ја имаат наколнетоста на судиите.
Гледам дека ни судат Германци, што е подобра варијанта отколку судиите да доаѓаат од некоја ракометно анонимна земја, ко што имаше некои Израелци пред некое коло. Можеби беше и на ЖРК, сеедно.
Па нели ти е добар тој бонус, глеаш 5.10 е во Спортлајф, 4.75 во Вилхил.Самсоненко не дава бонус бе нешто во бет сити двојка ако ја стегниш?![]()