Фан клуб - РК Вардар

Стрпете се де, ќе видиме што било, што ќе биде, да не нагаѓаме џабе..:) Ништо чудно Доне во Металург да заврши сега..:cautious:
П.С. Коментарот на Сандра од Прилеп:
Ovie komitive so samobendisaniot samsonenko ce propadna ama kakva sapka takva glava kaj nas vo metalurg toa go nema komiti luzwri :ROFLMAO:
:
Ја знам ова Сандра бе аххаа,голманка беше во Жито Прилеп,сега игра во ЖРК Металург :D Со нејзината другарка секогаш викаја дека ако ги викнат од младиот вардар нема да му појдат ,ако нека си игра кај Металките

Скрос исклучи Самсоненко... Искрено не знам што да речам за ова... Потребен е континуитет не можи вака да се заебаваш како шо ќе ти текни...

П.С. Пишете 2ка на Металург сега во кладилници ;)

Ај да причекаме до официјално, али доста се големи шансите ова да е вистина. Како и да е, скроз аматерски потег од Сергеј, не е на арно.

Ужас! Нема да ме види Кале или БТ додека не почнат да се понашаат како сериозен клуб, а не распашана команда! Истово важи и за фудбалот!
П.С. Многу повеќе мерак ми беше да го гледам тој Вардар од лани, отколку сегашниов од кого Самсоненко направи пародија!

Единствена причина да му даде отказ на Доне би била доколку нашол веќе некој тренер кој поставил услов да си донесе свој стручен штаб... Мада пак зашо баш денес?

Ne mu se cudam na Done sto ne moze da se razbere so Samsonenko, mesto Sterbik i Rutenka mu gi nosat Angelov i Kozlina :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom