Фан клуб - РК Вардар

Еве на пример да почнеме да типуваме со колкава разлика ќе го јадеме во недела во Барселона? :icon_mrgr:
36-26 мој тип :icon_mrgr:

Би требало Козлина да биде во составот, иако нема никакво инфо за него.
Со него сигурно ќе ни биде појака одбраната. Се надевам нема со двајца пикери да играме во одбрана, не знам на кој му текнала таквата "феноменална" тактика. Па да доаѓаме во ситуација Тоскиќ или Столе да бидат во дуел со Рутенка или Лазаров :)
Погубно...
Едно не ми е јасно, Мите Стоилов колку толку ќе покриеше во одбрана, не логично е што и во моменти кога Растворцев е повреден, овој добива мала минутажа...

Еве и официјално, НОВ ТРЕНЕР ЌЕ ИМАМЕ ОД ЈАНУАРИ.
Како што кажува и Самс, нашите амбиции се за следната сезона. Со оглед на тоа како постапи со женската екипа, нема причина да не му веруваме.
Се чувствувам како во 2008/09, кога знаев дека ни е последна шанса да земеме титула во догледно време, и дека после таа сезона ќе го јадеме стапот на велико. Е сега се чувствувам обратно, дека што и да биде оваа сезона, од следната ќе гледаме сосема друга приказна :noze:

Одете на линкот подоле, само внесувате меил и ви праќаат линк за да гласате за „сајт на годината“.
Сајтот на Вардар се натпреварува во категоријата „најдобар спортски сајт“.
http://sajtnagodinata.mk/

Што се губите???
Вардар може да изгуби максимум 6-7 разлика:)
Точно е дека Барса има најдобар тим,ама пак ке тепа 6-7:)
Големи песимисти сте еј:icon_mrgr:

Се извинувам друже моја грешка е што не потенцирав дека мислев Вардар ќе тепа. :pos:

Се извинувам друже моја грешка е што не потенцирав дека мислев Вардар ќе тепа. :pos:

ха-ха-ха многу си вицкаст бе ти:)
Другар Вардар нема шанси да изгуби 40-22 па што сака нека биде,ке збориме после утакмицата:)

ха-ха-ха многу си вицкаст бе ти:)
Другар Вардар нема шанси да изгуби 40-22 па што сака нека биде,ке збориме после утакмицата:)

Исто ти е, пораз си е пораз, ако играат како у неделата у второ полувреме тогаш дали и 22 гола ќе дадеме, ако играат како на првата против Барса тогаш нема да биде изнендаување да им земеме и бод некој. :D

Исто ти е, пораз си е пораз, ако играат како у неделата у второ полувреме тогаш дали и 22 гола ќе дадеме, ако играат како на првата против Барса тогаш нема да биде изнендаување да им земеме и бод некој. :D

Па нема да играат како второто полувреме,бидејќи ке играат со 102.3% од своите можности,во неделата у второ полувреме си играа курташак колку металург да тепа:)И не ми зборете дека не е местена,бидејќи нема шанси да изиграат такво полувреме што и да биде:D

Еве на пример да почнеме да типуваме со колкава разлика ќе го јадеме во недела во Барселона? :icon_mrgr:
36-26 мој тип :icon_mrgr:

Би требало Козлина да биде во составот, иако нема никакво инфо за него.
Со него сигурно ќе ни биде појака одбраната. Се надевам нема со двајца пикери да играме во одбрана, не знам на кој му текнала таквата "феноменална" тактика. Па да доаѓаме во ситуација Тоскиќ или Столе да бидат во дуел со Рутенка или Лазаров :)
Погубно...
Едно не ми е јасно, Мите Стоилов колку толку ќе покриеше во одбрана, не логично е што и во моменти кога Растворцев е повреден, овој добива мала минутажа...

Еве и официјално, НОВ ТРЕНЕР ЌЕ ИМАМЕ ОД ЈАНУАРИ.
Како што кажува и Самс, нашите амбиции се за следната сезона. Со оглед на тоа како постапи со женската екипа, нема причина да не му веруваме.
Се чувствувам како во 2008/09, кога знаев дека ни е последна шанса да земеме титула во догледно време, и дека после таа сезона ќе го јадеме стапот на велико. Е сега се чувствувам обратно, дека што и да биде оваа сезона, од следната ќе гледаме сосема друга приказна :noze:

Мој тип 27-28... :P Шо ги ебам ќе ги сечам :D

Доста бе ти со пезимистички прогнози, не сме ние минчолург па да глумиме лудило втора трета екипа младинци... Идеме јако, на победа. Нека му ја мислат каталноските штрумфови како ќе не тепаат.
--- надополнето: 27 ноември 2013 во 17:12 ---
Абе не идам јас на утакмица ако не навивам.
Идам на металург - навивам
идам на вардар - навивам
идам на пелистер - навивам
Која е поентата да одеш на утакмица и да дремеш ?
Незначи дека во ситуацијава ја оспорувам првата победа на вардар и мислам дека е наместена и не ги сакам јас вардар или ги мразам..

Јасно ми е... Те молам не иди повеќе на Вардар, бар на тие утакмици кога се распродава сала/стадион. Уживај си во твојот свет
--- надополнето: 27 ноември 2013 во 18:08 ---
@Nicky Santoro Гледам колку знаеш, 3 дена се расправаме со клошари што поважни им се трендови него клубот. Ај утре бекстајџ кога ќе направи репортажа за РК Свирипичино поркрај Вардар, Металург и Пелистер можеш и за нив да понавиваш

Јас секогаш сум голем оптимист, но сега реално е Барселона лесно да не победи, али ајде ќе видиме.. :) Не очекувам да не отвори како што ги отворија комшиките, барем не со толку лесни голови и не верувам дека ќе правиме до толку грешки како нив..Мислам дека ќе изиграме солидна одбрана за наши услови, очекувам да примиме околу 30 голови..Мене ме загрижува кој ќе дава голови кај нас.. :cautious: Не можат секогаш крилата да растураат, поготово Дибиров, плус што и немаме некој креативец на лев бек, Фичо и Абутовиќ не биле баш фит, а Растворцев нема да игра..на десен бек Дујшебаев последниве утакмици некако многу тивок, но мислам дека сега со Барселона ќе распали, Петриќ некако не ми е веќе за во ЛШ, човеков е измислен за СЕХА лига, ама неговите финти слабо успеваат и во ЛШ, на пикер имаме одличен избор, но слабо го користиме ова..Ако Милиќ има добар ден, ако на Дујшебав конечно му тргне, а останативе одиграат солидно и Дибиров барем како што игра до сега, можеби само вака и ќе можеме да го однесеме натпреварот во тесна завршница, мислам дека можеме да играме и како лани што игравме неколку пати на лев бек Прибак а на среден Карачиќ..:) што знам..Сепак јас мислам, дека на крајот ќе биде негдеее.. 30:22 :) али Вардар си е Вардар и овие момци се пример како можеме и најсилниот да го изненадиме, па помалку и се надевам на такво нешто.. :D Ајде,Ајде,Ајде Вардаре!

5-6 разлика за Барселона ама можи Вардар да изненади.

Јас се си мислам Рутенка, Кире и Штербик ќе имаат лош ден и уште еднаш групата има да доживее шок :P

Искрено се што е важно е да се победи вакер тун и една од Минск,ПСЖ.Дали ќе биде Вардар 3 или 4ти не е воопшто важно,искрено и со второ не би добиле нешто многу зошто во игра сепак се и со второ Киелце/Колдинг, Цеље/Загреб.

Додека се избегнат Везпрем и Хамбург мислам дека со се останато може да се игра и е ок ждребка и ќе зависи резултатот од моменталната форма и спортска среќа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom