1.не ми беше за столот туку за тоа со горгиевски ќе го тепал судијата бла бла ..
2.Ај види јас што напишав овде,реков дека мијатович и да не бранеше лошо ќе победеше металург пример со 2-3 разлика.
3.Па прима мн малце голови,а првото полувреме од првата шшибаше промаја од сите страни.И да згрешат неколку пати ајде али види колку топки апла она во раце им додадоја...Не ги правам јас надпросечни али дека онака голови ќе примат не ми штима некако.Со барселона знаеш и сам дека играа колку да се изигра и да нема повреди или замор.Таму одамна предадени беа се виде тоа уште по 5-6 мин дека така ќе играат. се сложувам дека станич е 50% од одбраната.
4. Не знаев за растворцев,значи нема блеф тука.
5.Дали знаеш што се докажуваме овдЕ? Сакам да ве убедам дека 2те се договорени и тоа претходно,дали вие го делите мислењето дека само втората беше местена? ОДговори на ова оти како што гледам безвезе муабет си тераме без никаква цел.Зашто работава дојде Вардар ако победи нема шанса да е наместена , а вторава сигурно била..
Сум згрешил за столот де, исто ти доаѓа, ќе се тепал со судиите за да не биде приметливо, а Ванчо како лесно добивал топки, и како лесно краделе топки било апла приметливо.. хех

Металург воопшто нема толку "страшна одбрана", Вардар сезонава има дури и подобра, со Растворцев, Абутовиќ, расположен пикер (секогаш може да има) Петриќ, а и Брумен исто така игра одлична одбрана, Марковиќ може одлично да се снајде во одбрана..Кај нив Станиќ беше "виновникот" да изгледаат толку моќно, како што велиш и ти, не е ни битно сето ова

Него за прашањево си се збунил другар, барем за мене, јас не реков дека првата не беше местена, а втората беше, баш зборам цело време, дека двете не беа наместени, од каде на крајот излезе дека јас зборам дека наместени биле утакмциите..

се збунивме ептен

Кратко и јасно, барем јас што мислам да нема забуни, првата одигравме одлично, знаевме што сакавме, во одбрана бевме каде-каде поспремни со Растворцев и Петриќ кои играше одбрана, на втората утакмица, ги немавме овие играчи, башка што Растворцев знае колку-толку и во напад да упати некоја бомба, од нигде и никаде, втората утакмица голманот нивен се повампири, ние бевме швајцарско сирење во одбрана, и тоа е тоа, се случи што се случи..

Најмалку па држи муабетот дека си лапнале пари со добри коефициенти за 2-ка

, не ми се верува дека човек што гради сала, што реновираше сала, што ненормално вложува во два клуба, а можно е набрзо да бидат и 3, да се заебава за кладилница..

Некои мислат дека беа местени, јас мислам дека не беа, ни едната ни другата, нема потреба за ова сега цел месец да дискутираме, беше што беше..