Фан клуб - РК Вардар

"Има еден член LetMe Sea зачленет е на многу форуми.Доста знае за РК Металург и случувањата во клубот.Дали може да ми одговорите дали посоченото лице работи во РК Металург?"Одговор:
Првпат слушаме за такво лице.

LetMeSea
Познат стана

hahahahahah. dali ova znachi deka na forumov e mozhno vrakjanje na vremeto? ili jas mislam deka na ovaa nepovtorliva virtuelna tochka "571" aktualno bev vchera ova vreme?
--- надополнето: 11 октомври 2013 во 23:08 ---
10/08/2013 - Zacuden прашува: . "Od kade ideata slonot da bide maskota? Bas me interesira kako e povrzan so klubot? Mozebi slonovi setaat po Gazi Baba ama ne sme gi videle?" Одговор:
Не шетат ниту лавови па ни се во грбот на државата.

Морав :pos:

Iskreno i jas se prashuvav od kade slon... ama odma mi tekna na nivnata neskrotlivo brza igra

Овие Динамо Минск каков погоден распоред имаат, ептен се курчам што само на нас не ни се погодија утакмцииве.
Играа дома со нас, сега пак играат дома со Тун. Имав надеж дека ќе изгубат со Тун, ама играле дома сега :facepalm:
Ние со две домашни средби и пак може да испаднеме на 3 бода зад нив после само три кола :tapp: Ептен демотивирачкли ќе делува тоа. Гостувањето кај Тун па ни паѓа веднаш до еден од поважните мечеви со Металург...
Ебате тоа баксузите ебате ццц

Планирај дека Динамо ќе треба да гостува 2 пати во Скопје (тука му рачунам веќе 2 пораза) гостува во Барселона и дома со Барселона (и тука му рачунам 2 порази) гостува против Тун (тука очекувам да победи) и игра дома со ПСЖ и Металург.. Е овие последниве 2 им се на нив решавачки.. Доколку изгубат барем од 1 од овие 2, нема да идат даље (ако притоа во Скопје изгубат од Вардар со повеќе од 3, и од Металург да се со послаб биланс) ... Така да нека не ти делува демотивирачки ;)

Коњаникот е вистински револуционер. На 11 Октомври 2013 е баниран. Ова нека стои како доказ за неговата револуционерност. ;)

Се гледаме у недела, на утакмица. Си најдов карти. :D

Прва домашна утакмица по којзнае колку време што ќе морам на тв да ја гледам....:(

На фб гледам дека се шушка дека карти веќе за Комити нема, вистина е ова или? Има некој што беше денеска да провери дали има и во колку саат бил? :unsure:

На фб гледам дека се шушка дека карти веќе за Комити нема, вистина е ова или? Има некој што беше денеска да провери дали има и во колку саат бил? :unsure:
Уште окулу 200 карти негде имаше пред едно 2-3 саати, така да до сега сигурно повеќето се продадени, може има уште некоја али и тие ќе отидат.

Uz muabetot za fan shopot, ne izdrzav i im pisav na mail.. Eve copy-paste od nivniot odgovor:
Vo mometov se raboti na fan shopot, i vo najbrzo vreme ke zapocne.
Za naredniot natprevar Vardar - PSG, vo SC Boris Trajkovski ke imame pult so fan shop,a veke od narednata nedela posle natprevarot ke pocne i online da se nracuvaat navivacki rekviziti i dresovi.
Pozdrav
RK Vardar

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom