Фан клуб - РК Вардар

Мислам дека целата збрка со бркањето на тренерот е затоа што играчи се купуваат на зима, барем оние од висока класа. За да можат да се убедат јаки играчи да дојдат од идната сезона сакаат да им е јасно со кој ќе си имаат работа. Кастратовиќ реално не беше баш интересен од тој поглед.

Јас не мислам дека приказната со Душебаев е завршена. Напротив, нема да ме чуди доколку се направи договор со Душебаев да го преземе тимот од идната сезона и да му се дадат одврзани раце околу градењето на тимот. А во меѓувреме како преодно решение до крајот на сезоната може да биде и Доне, со помош на Самсоненко од трибини и Душебаев на Skype :)

Ако се чека до следната година Вујовиќ е слободен.А Доне да ја тера сезоната до крај е и повеќе од рискантно.Реално најдобро решение во моментов би било да се донесе Обрван.За друг трнер од Балкан или Шпанија кој е слободен и може да дојде јас не знам,а Руски и Германско/Скандинавски се неприфатливи .

Ако знае некој некои Унгарски или Полски стручњаци нека пише.

Обрван е искрено доста реално + он не е највисока класа на тренер па пари да не му се важни,а Самсоненко не плаќа во кирики.А и најдобро е што он со Червар мислам дека после Вујович има најдобри резултати против Червар,пред две сезони го порази при секое сретнување.Тоа што Загреб го избркаа заради поразот во СЕХА против Вардар мислам дека им беше голема грешка.

Apsolutno.. I jas mislam taka.. Obrvan e dobro resenie od toa sto e na raspolaganje.. Tuku zarem vekje se otkazavme od Talant za ovaa sezona? Mozda kje go predomisli Sams koga kje go sedne vo Debar Maalo na rakija, da ne bideme pesimisti :cool:.. Ipak, so rakija poinaku se misli nego so vodka :sneaky:

Беше Обрван на последнава со Нексе. Ништо чудно и тој да превземе не ми текна на таа варијанта.
Како и да е тренерот што ќе биде поставен сега треба и мора да биде планиран за најмалце 2 сезони. Премногу лошо влијае а екипата често мењање на тренери.

Еве за карти за блоковите 1,2,3 (Комити) :
КАРТИ ЗА К О М И Т И -ЗА МЕЧОТ СО ПСЖ ЌЕ ПОЧНАТ ДА СЕ ПРОДАВААТ ВО САБОТА (12.10.2013) СО ПОЧЕТОК ОД 12ЧАСОТ НА БИЛЕТАРАТА НА ПАРКИНГОТ КАЈ САЛАТА “Б.ТРАЈКОВСКИ“ ПО ЦЕНА ОД 100ДЕН !!!

Овие Динамо Минск каков погоден распоред имаат, ептен се курчам што само на нас не ни се погодија утакмцииве.
Играа дома со нас, сега пак играат дома со Тун. Имав надеж дека ќе изгубат со Тун, ама играле дома сега :facepalm:
Ние со две домашни средби и пак може да испаднеме на 3 бода зад нив после само три кола :tapp: Ептен демотивирачкли ќе делува тоа. Гостувањето кај Тун па ни паѓа веднаш до еден од поважните мечеви со Металург...
Ебате тоа баксузите ебате ццц

http://www.mkd.mk/sport/rakomet/nie...h-da-se-bide-ili-ne-nie-ne-pishuvame-istorija

Каков прес на Доне, ме изненади, ептен искусно кажано. :cuc:
Се ок, убаво кажано, само...
„Во овие две години ние играме поинаков ракомет од тој што го игра нашиот конкурент,тимот од предградието.
Автокоманда е предградие на Скопје? Дали Доне знае што е тоа предградие?
Ај да кажаше нашиот велешки конкурент или некоја слична глупа заебанција, барем ќе се знаеше дека ги заебава... али ова е ретардирано.

Се ок, убаво локажано, само...

Автокоманда е предградие на Скопје? Дали Доне знае што е тоа предградие?
Ај да кажаше нашиот велешки кокурент или некоја слична глупа заебанција, барем ќе се знаеше дека ги заебава... али ова е ретардирано.

Јебига, самиот Червар со тоа шо го кажа дека они биле вистински шампиони на Македонија, си потегнува вакви ретардирани реченици.

.Тоа што Загреб го избркаа заради поразот во СЕХА против Вардар мислам дека им беше голема грешка.

Toa beshe isto tolku zaradi porazot od Vardar, kolku shto Kastratovic e izbrkan zaradi nexe i minsk. strogo biznis i politika (vo sluchajot so obrvan). Iskreno ako e za obrvan (koj go smetam za dobar trener), preferiram done da go vodi timot do krajot na sezonava, chisto da se isproba.

Inaku polski i ungarski struchnjaci tehsko deka ima. Najchesto dvete shkoli vlechea kon rusija ili balkan, koi imaa svoi avtentichni stilovi na igra, so prepoznatlivi formacii (i den dens se koristat termini kako ruska odbrana, ruski dzid itn.) pa "struchnjacite" bea ili od ovie prostori ili od rusija.

inaku zaboravame edna super dzvezda bez klub, ama toa bi bilo premnogu. e chervar od nego definitivno ima uplav... Monsieur Klod Onesta...
--- надополнето: 10 октомври 2013 во 16:20 ---
http://www.mkd.mk/sport/rakomet/nie...h-da-se-bide-ili-ne-nie-ne-pishuvame-istorija

Каков прес на Доне, ме изненади, ептен искусно кажано. :cuc:

Odlichno kazhano. Mozhel ushte malce pikantni ekstrakti da frli, ama vo sekoj sluchaj mnogu dobro kazhano. Me osvoi so izjavava... DONE za TRENER! Znachi ima spas. KJe beshe neverojatno deka nekoj mozhe site da gi e*e u mozok. Pa ushte zgora na toa site prevedoa i celi kolumni so impicitno protnata retko navredliva sodrzhina i kup zavist, vrz osnova na slichni populistichki izjavi. Do vchera kozi molzel u Jagodina, odednash, stanal ekspert za rakomet. WTF??? i ushte u sekoj vesnik moram toa da go chitam... f*ck off.

Iako krivicata e vo najgolema mera nasha. Se znaeme i samo gomna jademe i nishto ne praime.

Toa beshe isto tolku zaradi porazot od Vardar, kolku shto Kastratovic e izbrkan zaradi nexe i minsk. strogo biznis i politika (vo sluchajot so obrvan). Iskreno ako e za obrvan (koj go smetam za dobar trener), preferiram done da go vodi timot do krajot na sezonava, chisto da se isproba.

Inaku polski i ungarski struchnjaci tehsko deka ima. Najchesto dvete shkoli vlechea kon rusija ili balkan, koi imaa svoi avtentichni stilovi na igra, so prepoznatlivi formacii (i den dens se koristat termini kako ruska odbrana, ruski dzid itn.) pa "struchnjacite" bea ili od ovie prostori ili od rusija.

inaku zaboravame edna super dzvezda bez klub, ama toa bi bilo premnogu. e chervar od nego definitivno ima uplav... Monsieur Klod Onesta...

Abe edna rabota e francuski trener da postignuva uspesi so francuska reprezentacija - a sosem drugo e da vodi klub kade bukvalno nikoj ne go razbira.Ako ne izleze nisto so Obrvan,togas Done e najpametno resenie.

10/08/2013 - Zacuden прашува: . "Od kade ideata slonot da bide maskota? Bas me interesira kako e povrzan so klubot? Mozebi slonovi setaat po Gazi Baba ama ne sme gi videle?" Одговор:
Не шетат ниту лавови па ни се во грбот на државата.

Морав :pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom