Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само дан им текне да лупнат цена по примерот на Турново, иако ова е ракомет па да бидат по 50 евра за дрес![]()
Не се продаваат во One блоковите за Комити што се. Иначе
ЕУФОРИЈА ЗА МЕЧОТ СО БАРСА,ПРОДАДЕНИ 4 БЛОКА ЗА САМО 2-3 ЧАСА.. АПЕЛ ДО СИТЕ СИМПАТИЗЕРИ ДА ПОБРЗААТ СО НАБАВУВАЊЕ НА КАРТИТЕ ! (ВО ОВИЕ 4 БЛОКА НОРМАЛНО ДЕКА НЕ СПАЃААТ И КОМИТИТЕ, КОЈ СЕ ОДВОЕНИ ЗА НИВ КАРТИ)![]()
Чекајте сеа, ова сезонскиве, се БЛОК влезници буквално, за две карти или за една? Пошто и во едниот, и во другиот случај, нема логика со ценава.Земал некој? Оти едни ми викаат едно, други друго...
Пошто ако е за една, ондак е само 50 денара заштеда за цела сезона, нонсенс. Ако е за две, ондак е 600 денари по човек, односно 120 по утакмица, што е пак нонсенс донекаде. На Металург лани им беа 1000, но не знам дали беа за еден или двајца.
Инаку, слушам, Антена 5 ќе ви биде медиумски спонзор, противтежа на Бекстејџ.![]()
Чекајте сеа, ова сезонскиве, се БЛОК влезници буквално, за две карти или за една? Пошто и во едниот, и во другиот случај, нема логика со ценава.Земал некој? Оти едни ми викаат едно, други друго...
Пошто ако е за една, ондак е само 50 денара заштеда за цела сезона, нонсенс. Ако е за две, ондак е 600 денари по човек, односно 120 по утакмица, што е пак нонсенс донекаде. На Металург лани им беа 1000, но не знам дали беа за еден или двајца.
Инаку, слушам, Антена 5 ќе ви биде медиумски спонзор, противтежа на Бекстејџ.![]()
woow nikogash nemalo (barem minative 13 godini ) vakva atmosfera za rakomet vo Skopje. Koga moi prijateli shto nikogash ne odat na nikakov sporstki natprevar, a najmalce na rakomet denes si zemaa tri sezonski, znachi deka barem za nashiov sport rabotite odat vo dobra nasoka. Sega neshto prochitav deka kje se snimala i reportazha na ehftv za skopskite klubovi, najverojatno za prvata emisija za EHFCL, shto odi vo ponedelnik. Se na se dobro mirisa... ova treba da se uzhiva...
nego sezonskata ne prochitav nikade, vazhi i za zhenskata ekipa? jas mislam deka ako se plasiraat a bi trebalo, treba da vazhi kartava i za niv...poshto 2500 denari e prilichno soleno...a i ne se samo tie ima i seha utakmici...
Е добро бе да му ебем мајката,ќе успеем ли ја некад да дојдем до карти,да идем ко човек да гледам ракомет.Значи све или касним,или нема карти,а цело време гледав овде,и денеска забораев да влезем да видим.Дали има шанси да има уште карти,ама да не бидат горе со гулабите
?