Фан клуб - РК Вардар

Дај бе кажете ми бе за Чипурин, цела недела чекам :D

Горбок потпишал за Рајн НЕкер, а Шелмоненко за Динамо Минск. :(

Тој е бе Чипурин е во одбрана , а во напад цело време што игра е Сергеј Горбок... Инаку тука на вики пишува дека 4 се веќе играчи на Вардар (ваљда официјално е само треба да се презентираат играчите)

http://en.wikipedia.org/wiki/Russia_national_handball_team

Тој е бе Чипурин е во одбрана , а во напад цело време што игра е Сергеј Горбок... Инаку тука на вики пишува дека 4 се веќе играчи на Вардар (ваљда официјално е само треба да се презентираат играчите)

http://en.wikipedia.org/wiki/Russia_national_handball_team

Cernoivanov e toj sto im igrase samo odbrana a Evdokimov od kaj niv otide vo Suidad i igra i napad i odbrana
Inaku i ovie dvajca i i Cipurin im se pikeri, a cipurin sekogas bil prv izbor i u Cehovski i u Ruska repka na piker

Cernoivanov e toj sto im igrase samo odbrana a Evdokimov od kaj niv otide vo Suidad i igra i napad i odbrana
Inaku i ovie dvajca i i Cipurin im se pikeri, a cipurin sekogas bil prv izbor i u Cehovski i u Ruska repka na piker

Aбе јас знам дека еден русин е специјалист за одбрана, башка кога го слушав тој стручниот коментатор од Штип кажа за Чипурин кога игравме против нив. Нејсе, може грешам ти еве знаеш повеќе, али 100% сум сигурен дека има 1 јак што е во одбрана и само во одбрана игра (нешто како Јоноски) ..

Aбе јас знам дека еден русин е специјалист за одбрана, башка кога го слушав тој стручниот коментатор од Штип кажа за Чипурин кога игравме против нив. Нејсе, може грешам ти еве знаеш повеќе, али 100% сум сигурен дека има 1 јак што е во одбрана и само во одбрана игра (нешто како Јоноски) ..
Од Русите шо дојдоа во Вардар,Растворчев е специјалист за одбрана,едно време беше незаменлив во напад,но откако му дадоа државјанство на Горбок падна во втор план...ама за одбрана без него не почнуваше Максимов меч ниту во Медведи нити во селекцијата...
Иначе баш како шо кажа дечкото погоре, Евдокимов одвреме навреме ќе го одмореше Чипурин кој игра само напад,додека Черноиванов беше касапот во одбрана:нинџ: ...

Medvedi ne mu dava dozvola na Shishkarev da dojde kaj nas, taka da toj transfer nema da se realizira. Medvedi sepak nema kompletno da se raspadne, ke zivurka so drasticno pomal budzet, i Maksimov smeta na Shishkarev. Me iritira sto procitav deka timot bil veke zatvoren, ostnuvala samo uste pozicijata golman.Ako ostaneme na ova nisto ne praime

Каде пише дека веќе се затвара со тимот? Па нели голманов Мијатовиќ

Грешка моја гледам претходно веќе било тоа напишано за Горбок и Шелменко :)

Вештачкиве горе-доле го затворија формирањето на тимот. Ќе има интересни утакмици со нив. Мора на бековска да се стегнеме со уште едно засилување на десен бек инаку ќе кубуриме таму. На пикерска позиција сме страшно јаки. Како и крилата ни се да не преувеличам али едни од најдобрите тандеми моментално :D

Значи тимот сега за се мислам дека е овој:

Голман: Чаневски, Даскаловски, Милиќ, (Мијатовиќ?)

Леви крила: Недановски, Ојлевски, Марковиќ, Дибиров

Десни крила: Јовчевски, Раковиќ, Брумен

Леви бекови: Абутовиќ, Кукоски, Драгаш, Лазаров, Растворцев

Централни бекови: Карачиќ, Прибак

Десни бекови: Петриќ, Рајковиќ, Терсиќ, (Шишкарев??)

Пикери: Стоилов, Тоскиќ, Чипурин

Во рускиов состав на Википедија кај Шишкарев веќе стои заведено РК Вардар... али колку е релевантна Википедија сите знаеме :)

Останува десниот бек и сеа вака ми изгледа веројатно дека ќе се донесе и еден централен со оглед на тоа што и ризик е само со двајца да се игра.. во случај на повреда го ебавме ежот.

А за отпаѓање од тимов ми изглеа дека еден од левите крила, леви бекови и голман.

И повторно целата прва постава е скоро заменета :)

Грешка моја гледам претходно веќе било тоа напишано за Горбок и Шелменко :)

Вештачкиве горе-доле го затворија формирањето на тимот. Ќе има интересни утакмици со нив. Мора на бековска да се стегнеме со уште едно засилување на десен бек инаку ќе кубуриме таму. На пикерска позиција сме страшно јаки. Како и крилата ни се да не преувеличам али едни од најдобрите тандеми моментално :D

Значи тимот сега за се мислам дека е овој:

Голман: Чаневски, Даскаловски, Милиќ, (Мијатовиќ?)

Леви крила: Недановски, Ојлевски, Марковиќ, Дибиров

Десни крила: Јовчевски, Раковиќ, Брумен

Леви бекови: Абутовиќ, Кукоски, Драгаш, Лазаров, Растворцев

Централни бекови: Карачиќ, Прибак

Десни бекови: Петриќ, Рајковиќ, Терсиќ, (Шишкарев??)

Пикери: Стоилов, Тоскиќ, Чипурин

Во рускиов состав на Википедија кај Шишкарев веќе стои заведено РК Вардар... али колку е релевантна Википедија сите знаеме :)

Останува десниот бек и сеа вака ми изгледа веројатно дека ќе се донесе и еден централен со оглед на тоа што и ризик е само со двајца да се игра.. во случај на повреда го ебавме ежот.
А за отпаѓање од тимов ми изглеа дека еден од левите крила, леви бекови и голман.

И повторно целата прва постава е скоро заменета :)

Shiskarev ti e desno krilo a ne bek. Vcera pisuvase u Sport deka ne doaga i imase potvrda i od Kastratovc. Definitivno sme najtenki na desen bek, mora da se reagira. Na pocetok se nadevavme na Igropulo ama kako odminuva vremevo nekako stanuvam pesimist i za nego. Ke vidime. Ne sakam ni da zamislam deka na ova ke ostaneme.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom