F
FARANG
Гостин
Znachi nema parovi, ima dirigirana zhdrepka spored mestoto koe kje go osvoish : ako si na pri. 2 kje igrash so tretite od trite drugi grupi. Ali toa se vleche
ок, значи ние за таа ждрепка ја чуваме среќата

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Znachi nema parovi, ima dirigirana zhdrepka spored mestoto koe kje go osvoish : ako si na pri. 2 kje igrash so tretite od trite drugi grupi. Ali toa se vleche
ок, значи ние за таа ждрепка ја чуваме среќата![]()
какво чудо треба да се деси со металург и вардар оваа сезона, за наредата да имаме сигурен учесник во групи и еден сигурен квалификант? како стоиме околу тоа со коефициент?
какво чудо треба да се деси со металург и вардар оваа сезона, за наредата да имаме сигурен учесник во групи и еден сигурен квалификант? како стоиме околу тоа со коефициент?
Не Брест,Татран,АЕК Грција и некој четврт лев тим.Со тоа што се игра во Татран и најверојатно Татран ќе помине.
сакаш да кажеш дека од една држава не е можно да има директен учесник и во исто време еден квалификант? добро се разбравме..?Неможе така.Догодина е сигурно дека ќе имаме пак директно место за шампионот зашто успехот на Металург од годинава ќе ни се рачуна тек следната сезона.Аутоматски штом имаш директно место неможеш да играш кавалификации со друг тим од МК.
Освен со Вајлд карта.
значи пак не знаеме сигурно како стоиме со рејтингПа само Вардар да осови трето место и доволно ќе биде, а плус ако влезе и Металруг годинава и ако и Вардар и Металруг пројдат у 1/8 финале ништо чудо догодина да имаме две места што ќе водат у лш едно дирктно у групи за шампионот и едно кое ќе води во квалификации.
сакаш да кажеш дека од една држава не е можно да има директен учесник и во исто време еден квалификант? добро се разбравме..?
зборот ми беше, ако имаме супер рејтинг, наредна година не може шампионот да игра дирекно, а вториот во квалификации?
тоа би било идеално за нашиот ракомет
значи пак не знаеме сигурно како стоиме со рејтинг
Да,добро си ме разбрал.Земјите што имаат тим кој директно оди во групите во ЛШ,неможе да игра и со друг тим во квалификациите.Освен како следнава сезона со Вајлд карта.А ако имаме супер рејтинг,на пример и Вардар и Металург стигнат до 1/4 финале или дај боже и фајнал фор,може да очекуваме за година две да имаме и два тима директно во ЛШ.За разлика од сега во тој случај нема да можат да се паднат во иста група.
фала ти на информација. не знаев дека е така.
реално ваљда сме далеку од тоа второ сигурно место во лш
фала ти на информација. не знаев дека е така.
реално ваљда сме далеку од тоа второ сигурно место во лш