Фан клуб - РК Вардар

Brumen, da, ama rezerva da mu bide Jovchevski,

Нема шанса... според мене нема подобро десно крило со подобра рака од Брумен! Ако го земаат Брумен не би требало Шишкарев, нема потреба

Дибиров го земал :pos: Абе овој колку пари има што носи вакви играчишта???

Не го вреднуваш Дибиров високо? Ме буни смајливо

Оди отепај се ако Дибиров не е играчиште
А сега со буџетов Вардар ќе биде надалеку најскап клуб во регионов

Оди отепај се ако Дибиров не е играчиште

Фала на советот, немаше да знам дека треба да се отепам. Јас го сметам Дибиров за играчиште ипол. Ме збуни смајлито во твојот пост кое често означува сарказам. Затоа прашав.

Фала на советот, немаше да знам дека треба да се отепам. Јас го сметам Дибиров за играчиште ипол. Ме збуни смајлито во твојот пост кое често означува сарказам. Затоа прашав.

Абе ти си бараш провокација те гледам јас. Ајде трај си јас за Дибиров имам одамна кажано дека е едно од најдобрите крила во Европа.

Дечки Дибиров е оној ќелавиот од Русија што беше меѓу најдобрите на прошлово првенство:eek:

Или друг Дибиров е овој у Вардар?

Дечки Дибиров е оној ќелавиот од Русија што беше меѓу најдобрите на прошлово првенство:eek:

Или друг Дибиров е овој у Вардар?

Тој Дибиров што знае да направи кошаркарски финти и да помине играч на крило да даде гол.

Тој Дибиров што знае да направи кошаркарски финти и да помине играч на крило да даде гол.

Да да сеа се вратив наназад неколку страни, веќе сте искоментирале.

Одлично е ова за македонскиот ракомет. Само д аостане спонзоров подѕгачко време, а не да подвитка опашката после една две сезони.

Супер е што и следната сезона ќе има квалитетен ракомет во МК,супер тим ќе се направи и мислам дека само Столе ќе остане од сегашнава екипа.
Е сега малку ме буни сето ова со спонзоров,која му е вистинската намера.Зошто баш Вардар и Македонија а не на пример во неговата Русија.Зошто не го превзема Чеховски кога веќе повеќето играчи сака од таму да ги повлече.И на крај колку сите тие играчи ќе играат со срце или ќе ги интересира само парите да ги земат а ќе играат бескрвно како што тоа го прават веќе неколку сезони низ Руските екипи

Вака како тргнал Самсоненко ќе треба цела ланска екипа шо ја имавте да ја префрли во втор тим...
Ако е ова вистина веќе се вишок Недановски,Ојлески,Раковиќ,Јовчевски....цела постава на крила...иако можеби и некои би фатиле некоја минута во СЕХА лигата,меѓу мечевите од ЛШ и во лигашкиот дел од Супер Лига....
Иста приказна како ЖРК Вардар....
Допрва ќе следува филтрирање на бековите....:D како тргнал со крилата допрва следува бомбардирање со нови бекови....
Подобар избор ќе беше ако го лапнеа Харбок,не дека Растворчев не е добар избор,малку му помина времето,иако ќе брка работа,не е за старо железо,сепак Харбок е она вистинското,Харбок и Шелменко,овие двајца пуцачи ако ги донеси и нека накриват капа,најдоброто од Медведи.....:)

Абе ти си бараш провокација те гледам јас. Ајде трај си јас за Дибиров имам одамна кажано дека е едно од најдобрите крила во Европа.

Да си прочитал мои дискусии тука ќе знаеш дека не барам провокации, туку квалитетна дискусија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom