Фан клуб - РК Вардар

Абе што ти е тебе... Тешко некој да го преживее Скопје. Да бевме ние место Металург Киелце ќе паднеше во СК 2 пати. Може немаше да поминеме надвор ама дома тешко дека некој ќе ни земе бодови. Останува само надвор да имаме среќа.

На тоа и мислев, да земаме бодови и од надвор. За Скопје јасно е. ;)

Значи го гледаме Вардар во Аеродром од зимоска :)

Инаку, како што ми е блиску салата во Аеродром, би ми одговарало да се пресели Вардар тука, но сепак.. Кале е нашата тврдина. И би сакал да останеме таму. :)

Инаку, како што ми е блиску салата во Аеродром, би ми одговарало да се пресели Вардар тука, но сепак.. Кале е нашата тврдина. И би сакал да останеме таму. :)

Ако си ги тепаме дома сите надвор ни требаат неколку победи со аутсајдерите... Ќе не биде ако и русинот влезе тогаш со овој тим ни треба добар тренер и 2-3 засилувања.
--- надополнето: 8 јуни 2013 во 11:32 ---

Ако си ги тепаме дома сите надвор ни требаат неколку победи со аутсајдерите... Ќе не биде ако и русинот влезе тогаш со овој тим ни треба добар тренер и 2-3 засилувања.

За медитеранските игри во составот на Србија повикани се 4ца наши Абутовиќ, Милиќ, Марковиќ и Драгаш плус Караќиќ за Хрватска и Столе, Ојлевски, Јовчевски, Недановски, Даскаловски за Македонија.

Daj boze da e vistina ova so rusov. Konecno da napravi prav potez, a ne da mi razmisluva tamo za nekoj nov klub pa use da go imal imeto Vardar. Vaka vlagas direktno na gotov teren i cao. Ime, tradicija, navivaci, direkten plasman u liga na sampioni. Znaci godinava ke bide meraci:)!

Абе пази да не ги тепаме сите екипи од ЛШ на домашен :LOL:
Мислите ние во втор/трет барабан ќе бидеме?
Во последен барабан ќе не стават, и пак некоја екстремно тешка група ќе добиеме.
Сепак за четврто место не треба којзнае колку, само да се погоди барем една екипа и дома и гости да ја тепаме.

Во последен барабан ќе не стават, и пак некоја екстремно тешка група ќе добиеме.
Сепак за четврто место не треба којзнае колку, само да се погоди барем една екипа и дома и гости да ја тепаме.

Во 3 или 4 барабан треба да биде првакот од Македонија. А дека само со атмосферата ќе ги добиете дома утакмиците, малу морген во ЛШ. Секако дека влијае и дека е жестока атмосферата, ама далеку дека е од решавачка. :)

Па и офицлано е дека сме во 3 барабан, ама со овие ехф ништо не се знае си прават како ќе и ги удри сабајлето ветерот у глава. Иначе имаше и листа офицално искочено дека во трет барабан сме.

во трет барабан сме...

јасно дека ако падне барса или некој таков нема само на атмосфера да тепаме ама ако падне некој со сличен квалитет а тука би рангирал екипи од типот на киелеце дека можеме да ги добиеме благодарени на атмосферата.

во трет барабан сме...

јасно дека ако падне барса или некој таков нема само на атмосфера да тепаме ама ако падне некој со сличен квалитет а тука би рангирал екипи од типот на киелеце дека можеме да ги добиеме благодарени на атмосферата.
Дај бе друже, Киелце со сличен квалитет :) Киелце има две силни постави, сигурно се во топ 5-6 тима во Европа… точно дека Вардар може да ги победи, ама шансите се еден на сто…

Дај бе друже, Киелце со сличен квалитет :) Киелце има две силни постави, сигурно се во топ 5-6 тима во Европа… точно дека Вардар може да ги победи, ама шансите се еден на сто…

Во СК мислам би можеле таму ќе го јадеме. Да имаше металург атмосфера ко последната против нив мислам ќе ги тепаа.

Не бев информиран дека сме во трет барабан, ми се чинеше дека според екипите ги прават барабаните, а не според коефициентот на државите :icon_mrgr:
Мада кога подобро ќе размислам како инаку би добиле директно место :icon_mrgr:

Како и пред 4 години така и сега тврдам дека треба мечевите да ги играме во Кале :icon_mrgr:
Мада мислам дека ракометниов клуб ни е хит во последнава година, така да можам да замислам како би изгледал првиот меч од ЛШ игран во Кале :icon_mrgr:
Со тек на време ако ни се слаби резултатите, ондак воопшто не треба да се размислува, само КАЛЕ :)
--- надополнето: 8 јуни 2013 во 16:18 ---
Vardar slavi, Strahinja Milić: “Pokazali smo da budžet nije sve – Još 10 godina u Skoplju, nadam se”

http://www.balkan-handball.com/balk...et-nije-sve-jos-10-godina-u-skoplju-nadam-se/
Одговор на Столе:

Stole StoilovBravo be anoreksicen
:pos:

Пријатно ме изненади ова со Самсоненко :)(y)

Но прво сепак да ја видиме прес-конференцијата каде што ќе се потврди ова... исто така да видиме и колку ќе го одврзе ќесето, бидејќи за машкиов тим да направи пристоен состав (не „дрим тим“) ќе треба да се фрли неколку пати повеќе пари одколку за женскиот.

Незнам како е ситуацијата со Прибак и дали потпиша продолжување??

Ова ептен ќеф ми се прави бидејќи добра финансиска инекција многу менува, па ќе видиме и како парите ќе се вложуваат. Супер да изиграме во ЛШ ете и во трет барабан (y) , а и да ги коваме Селољург уште многу многу години! :cool:

Пријатно ме изненади ова со Самсоненко :)(y)

Но прво сепак да ја видиме прес-конференцијата каде што ќе се потврди ова... исто така да видиме и колку ќе го одврзе ќесето, бидејќи за машкиов тим да направи пристоен состав (не „дрим тим“) ќе треба да се фрли неколку пати повеќе пари одколку за женскиот.

Незнам како е ситуацијата со Прибак и дали потпиша продолжување??

Ова ептен ќеф ми се прави бидејќи добра финансиска инекција многу менува, па ќе видиме и како парите ќе се вложуваат. Супер да изиграме во ЛШ ете и во трет барабан (y) , а и да ги коваме Селољург уште многу многу години! :cool:

Потпишале и он и Фичо, имаше и погоре некаде пишано дека ги продолжиле договрите.

Читај коментари на сликава.

Епа ние и вака ја земавме титулата, пошто сите се како еден, сите се другари и гинат еден за друг, нема делење а и не ни глумат звезди како пичињата од селолург, туку си се со ладни глави и си газат црвсто на земја.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom