Фан клуб - РК Вардар

Taka bi trebalo ama mislam deka za poatraktivnite protivnici se plaka vlez.Ako ti teknuva i na Vardar - Metalurg se plakase.Dodusa u Avtokomanda sekoja vtora se plaka.
Колку што се сеќавам само со Металург се плаќаше, за Загреб не ми текнува дека не бев, на останатите не се плаќаше, а Нексе не се атрактивни до толку.

Криво ми е што нема да одам најверјоатно ни на ФК ни на РК, во понеделник полагам, а многу убав спортски викенд.

Нели ракометов требаше во сабота да се игра ? Го применија и точно сега во колку се игра ? А фудбалот од 15 беше во недела ?

Нели ракометов требаше во сабота да се игра ? Го применија и точно сега во колку се игра ? А фудбалот од 15 беше во недела ?
Вардар-Нексе 17 часот недела
Вардар-Шкендија 19 и 30 недела

Фудбалот требаше у саботата да се игра ама ради тоа што Вардар играше у среда утакмциа го преместија за во недела од 19 и 30,а ракометот си беше уште одамна закажан за у недела само требаше од 18:00 да биде а сега ќе почне саат време порано во 17:00, и влезот е бепслатен на ракомет а на фудбал 100 денара.

Utre Nexe ke ja oseti razlikata kako e da se gostuva vo Kale, vo odnos na site drugi sali:)

Епа сега ќе плачат дека првотимците од младинската екипа им играат против Загреб. Ах бе Минчовци. :D

Ајде утре што помасовно во Кале.
Да го истуриме гневот против се можно во држававава, и истовремено да ја направимепотребната атмосфера за победа.
Нека не ве плаши притисокот од сите страни, не дозволувајте состојбата во градов да ве одсдалечи од трибините.
ДА ГИ НАГАЗНЕМЕ ПОШТЕНО!:sneaky:

ke ima li prenos od utakmicata vecer
--- надополнето: 10 март 2013 во 13:10 ---
ke ima li prenos od utakmicata vecer

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom