Фан клуб - РК Вардар

На 13ти е фајнл форот, не може вечно да се одложуваат, ако се одложеше и тој меч ќе требаше да се игра еден натпревар после 1ви, и после пак немаше да им одговара ако поминат понатака, и на крај ќе требаше да се чека кога нив им одговара. Вака е најоптимално направено за да се заврши заклучно со 31ви со сите натпревари.

Ne morase posle 1-vi.Mozese 26 ili 27.
Ali aj zavrsena rabota e toa sega.

E dobro de sto ke bese tolku strasno ako ja odlozea?
Ako ne primetuvas samo Metalurg ima odigrano 17 meca.Do pred 2-3 nedeli Meskov Brest imase 4 utakmici pomalce izigrano od drugite.Vo prosloto kolo Izvigac ja odlozi so Tatran pod izgovor deka fatile virus igracite.Ako se sekavam dobro i Vardar go odlozi mecot (so Zagreb mislam bese) dodeka se spremase za Magdeburg.
Site dobro znaeme deka dokolku Zagreb se plasirase bo 1/8 finale od LS ovoj natprevar ke bese odlozen.
Неможе пошто голема е веројатноста Металург да влезе во четврт финале и после тоа повторно ќе има уште два меча.
Друга работа што мечов беше релативно небитен. Зошто релативно? Пошто фајнл форот е во Скопје, а Металург и со победа и со пораз веќе беше во фајнл фор, па во Скопје може секого да победи без разлика со кој ќе гира.
Друга работа што 5 дена од мечот со Загреб до следниот не се воопшто малце.
Да беше мечот сред сезона ќе се одложеше, ама вака малце потешко...
Ете го одложија со Вардар мечот, ако го осдложеа со Загреб пак ќе требаше да го стават меѓу мечевите со Динамо МИнск.
Плус Македонско треба да почне набрзо или се лажам?
--- надополнето: 11 март 2013 во 12:42 ---
http://www.balkan-handball.com/balkan/seha-vardar-i-meskov-obezbedili-f4/ Ovie pa Balkan Handball izlagaat so informacija deka veke se poznati ucesnicite na final-four.... wtf??
Не е точно :icon_mrgr:
Татран сеуште може да заврши пред нас.
Потребна ни е уште една победа за да завршиме пред Татран.
Затоа мечот со Ловќен е решавачки за нас во овој дел од СЕХА лигата...

Неможе пошто голема е веројатноста Металург да влезе во четврт финале и после тоа повторно ќе има уште два меча.
Друга работа што мечов беше релативно небитен. Зошто релативно? Пошто фајнл форот е во Скопје, а Металург и со победа и со пораз веќе беше во фајнл фор, па во Скопје може секого да победи без разлика со кој ќе гира.
Друга работа што 5 дена од мечот со Загреб до следниот не се воопшто малце.
Да беше мечот сред сезона ќе се одложеше, ама вака малце потешко...
Ете го одложија со Вардар мечот, ако го осдложеа со Загреб пак ќе требаше да го стават меѓу мечевите со Динамо МИнск.
Плус Македонско треба да почне набрзо или се лажам?
--- надополнето: 11 март 2013 во 12:42 ---

Не е точно :icon_mrgr:
Татран сеуште може да заврши пред нас.
Потребна ни е уште една победа за да завршиме пред Татран.
Затоа мечот со Ловќен е решавачки за нас во овој дел од СЕХА лигата...

Aha... Epa ok, nebitno... Ne bi sakal da pomisluvam na niso drugo osven pobeda i plasman na final four... Pa posle da vidime koj kolku navivaci ima u BT:D

od ovaa godina vazhi 1 so 4 a 2 so 3-ot ili od slednata?

Со Ловќен изгледа ја префрлиле за петок од 6. Така барем пишува на ивентот на ФБ што го креирале пред малку.

Да бе во ја ставиле во петок од 18 часот, а не им текнува дека има Македонија-Белгија од 20 и 45 и дека никој што купил карти за фудбал, нема сигурно прво на ракомет да оди :tapp:
Легендарно, само нека објаснат КОЈА Е ПРИЧИНАТА што мечот е префрлен во ПЕТОК?
Зошто да не биде сабота? :facepalm:

Да бе во ја ставиле во петок од 18 часот, а не им текнува дека има Македонија-Белгија од 20 и 45 и дека никој што купил карти за фудбал, нема сигурно прво на ракомет да оди :tapp:
Легендарно, само нека објаснат КОЈА Е ПРИЧИНАТА што мечот е префрлен во ПЕТОК?
Зошто да не биде сабота? :facepalm:
Има време бе, башка блиску се терените. Во 7 и 45 најкасно завршува натпреварот, после одма си идеш на фудбал, спортски маратон си правиш.

Има време бе, башка блиску се терените. Во 7 и 45 најкасно завршува натпреварот, после одма си идеш на фудбал, спортски маратон си правиш.
Не ни одам јас на Македонија-Белгија, ама знам дека ради скоро поклопување на термините многу луѓе ќе се премислат...

Сеедно, утре е потребна голема поддршка. Незнам како ќе биде на трибини, ама се надевам се ќе помине во најдобар ред. На крај краева кај нас и обична публика знае атмосфера да направи :D

Ajde vecer site na kale bez opravduvanje, da overime plasman na final four:)!

Ќе биде отворен денес и фан шопот на РК Вардар, за време на утакмицата...

Ќе биде отворен денес и фан шопот на РК Вардар, за време на утакмицата...

Abe ke bide otvoren ama nekako ponudana u fan shopot i ne mi prai bas merak... mnogu se tapa za moj vkus... Ja sam da si napraam maicka ke izglea mnogu bolje... za kapana da ne praam muabet.. ama toa e.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom