Ќе има на собранискиke ima li prenos od utakmicata vecer
--- надополнето: 10 март 2013 во 13:10 ---
ke ima li prenos od utakmicata vecer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе има на собранискиke ima li prenos od utakmicata vecer
--- надополнето: 10 март 2013 во 13:10 ---
ke ima li prenos od utakmicata vecer
Уште во автокоманда ќе си ги средиме работитеDenes niso ne ni idese... Ama sreka tepavme... Nego, sea za siguren plasman ni treba use pobeda nad Lovcen doma taka??
Во автокоманда ни е последна утакмица на 30ти, претходно со Ловќен на 23ти.Уште во автокоманда ќе си ги средиме работите![]()
Според официјалната страница на лигава на 19ти играме со Металург. Ако има измени зошто Металург игра во ЛШ тогаш не сум бил информиран и погрешна проценка дадовВо автокоманда ни е последна утакмица на 30ти, претходно со Ловќен на 23ти.
НА пичките им ја одложија утакмицата и пак плачеа сакале и таа со Загреб да им се одложи и во соопштението ништо не спомнуваат за тоа дека веќе една им одложија што е измеѓу двете утакмици од лигата на шампиони.Според официјалната страница на лигава на 19ти играме со Металург. Ако има измени зошто Металург игра во ЛШ тогаш не сум бил информиран и погрешна проценка дадов![]()
НА пичките им ја одложија утакмицата и пак плачеа сакале и таа со Загреб да им се одложи и во соопштението ништо не спомнуваат за тоа дека веќе една им одложија што е измеѓу двете утакмици од лигата на шампиони.
На 13ти е фајнл форот, не може вечно да се одложуваат, ако се одложеше и тој меч ќе требаше да се игра еден натпревар после 1ви, и после пак немаше да им одговара ако поминат понатака, и на крај ќе требаше да се чека кога нив им одговара. Вака е најоптимално направено за да се заврши заклучно со 31ви со сите натпревари.E dobro de sto ke bese tolku strasno ako ja odlozea?
Ako ne primetuvas samo Metalurg ima odigrano 17 meca.Do pred 2-3 nedeli Meskov Brest imase 4 utakmici pomalce izigrano od drugite.Vo prosloto kolo Izvigac ja odlozi so Tatran pod izgovor deka fatile virus igracite.Ako se sekavam dobro i Vardar go odlozi mecot (so Zagreb mislam bese) dodeka se spremase za Magdeburg.
Site dobro znaeme deka dokolku Zagreb se plasirase bo 1/8 finale od LS ovoj natprevar ke bese odlozen.