Фан клуб - РК Вардар

Еден натпревар е тоа во Сеха лига Вардар веројатно ќе се пласира во фајнал фор и ако го изгуби. Столе ќе биде достапен сигурно за наредниот а и Марковски ќе се опорави.
Нема причина за вакво нешто.
Никогаш не се знае, особено со Столе и Марковски пошто постојано се подложни на повреди. Виде лани како функцвионираше тројката Столе-Марковски-Николиќ, да го немавме Николиќ ташаци што ќе освоевме СЕХА ;)

Они мислат ние како металург фрламе плати... таман си е Вук пред некое време пишував дека сме слаби на пикер а како слободен играч ти доаѓа пикер висок два метрии е комплетно различен од она што се столе и никола. Ќе се уверите во сабота како би функционирала одбрана со Абаџиќ Куковски и Вук...

Баш ме интересира како ќе игра Раковиќ ете му 2 недели да се пронајде себеси ако и во сабота не покаже ништонека пакува куферите дури и по цена само со Петрич да останеме...

Како може да игра, форма не се враќа преку ноќ...
Мада досега воопшто и не покажа дека некогаш бил одличен ракометар...
Ако ништо друго пеналите си ги пецка :icon_mrgr:

Еден натпревар е тоа во Сеха лига Вардар веројатно ќе се пласира во фајнал фор и ако го изгуби. Столе ќе биде достапен сигурно за наредниот а и Марковски ќе се опорави.
Нема причина за вакво нешто.
Па кој рече дека е само за овој натпревар. Вујо постојано беше во потрага по уште еден пикер изминативе месеци зашто му се потребни тројца за ротирање. Значи не е ова ништо неочекувано или изненадувачко!

Ke bide tesko bez Stole u sabota ,ovie pederive od uprava ke pravat pritisok ama ke vidime so SEHA kolku bi imale vlijanie

Му одредија казна на Столе?
Нема одговори, ќе видиме на лице место во недела... :icon_mrgr:

Инаку не е на арно работава, се шират шпекулации дека педерите уште од оваа сезона постигнале договор со Никола да се пресели кај нив по завршувањето на сезоната :confused:
Ако е вистина ондак ОДМА нека го избркаат.
Што играчи ќе беа да преговараат дсодека имаат договор, и тоа сред сезона :unsure:

Нема одговори, ќе видиме на лице место во недела... :icon_mrgr:

Инаку не е на арно работава, се шират шпекулации дека педерите уште од оваа сезона постигнале договор со Никола да се пресели кај нив по завршувањето на сезоната :confused:
Ако е вистина ондак ОДМА нека го избркаат.
Што играчи ќе беа да преговараат дсодека имаат договор, и тоа сред сезона :unsure:
Мамата у пичка нивна,ќе складираат уште еден дефанзивец.Само нека седи 22 годишник на клупа.....нема везе,битно во Вардар да не е.....
Нека ни го дадат Левко Наумовски во замена :D:P

Mene pojse mi lici na psiholoska vojna. Se nadevam vo pravo sum, a ako e vistina Nikola komotno mozat so MRK Vardar da go pratat da trenira.

Mene pojse mi lici na psiholoska vojna. Se nadevam vo pravo sum, a ako e vistina Nikola komotno mozat so MRK Vardar da go pratat da trenira.
Не постои веќе МРК :)

Незнам кој ги лиферува овие информации, со самото тоа што се пушта ваква информација, а поучени сме од минатото дка вакво нешто често ни се случувало, повеќето одма би поверувале и ете се прават сомнежи и се уништува атмосферата пред најважните дуели :(
Особено што Димовски е на крај на кариерата, а Марковски им е стара желба, особено што и брат му е таму...
Се надевам дека Никола ќе го респектира тимот кој го направи играч и му даде шанса, и дека ќе покаже на терен дека ова е само шпекулација!

Само ќе го уништат, Никола уште не е комплетен играч, нема да може добро да се носи во ЛШ со јаки противници и ќе го користи само за одбрана, и уште еден пропаднат потенијален добар играч во напад и одбрана...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom