Фан клуб - РК Вардар

Nema da igra Stole taka mi kaza Canevski golmanot , komsija mi e
Се пофали сега, имаш познат комшија :icon_lol:

Вака-така ќе испадне дека Вук Лазовиќ ќе мора уште одма да стартува, со оглед на тоа дека Марковски беше неизвесен. Не само што ќе стартува, туку ќе испадне дека ќе мора 60 минути да игра напред-назад :)
Сега имаме покорпулентна одбрана, Абутовиќ, Лазовиќ, Кукоски доста висока одбрана.
Останува да се молиме дека ќе проработат голманите :cautious:
Ако не му иде на Милиќ, се надевам дека Чаневски ќе влезе во игра.
Јас да сум тренер би го активирал Мисовски да брани за нас, а за Шиме шут карта.
Многу ми е страв од Станиќ, абе го осеќам колку е гневен кога го провоцираме, и за воља на вистината како сила да му дава, ако брани како последниот меч во Кале, па кој сака нека ни игра нема да победиме.
Втор на листата Манасков... :icon_mrgr:
Добро е што Наумче нема да игра, Козлина кога го запецкавме на куп мечот после се посра, незнае под притисок да игра (да не го заречам :D).
Кај нас највеќе очекувам од Прибак и Карачиќ.
Може ќе звучи смешно, ама единствен начин како да ги победиме ми изгледа "тактиката" од купот и финалето на СЕХА.
Остај ги да направат водсство, па да се опуштат да ротираат, и после фати ритам и гази :icon_mrgr:
Видовме дека во мечеви кај што играме на исто ниво немаме сила ни паѓа концентрација и во клучни моменти ни прават голема разлика.

Победата ни е многу потребна, пораз во сабота многу ќе ни ги замрси сметките за фајнл форот...
Кај најдоа тие Нексе да тепаат во Автокоманда :tapp:
Сепак после последните мечеви сум голем песимист за престојнава утакмица, дури и ми мириса на некој тежок бродолом :)
--- надополнето: 9 ноември 2012 во 00:50 ---
http://regionalnaliga.weebly.com/2/...-skopski-derbikomiti-najavljuju-spektakl.html
најава од страната на СЕХА лигата

И да нема забуни и прашања колку карта, што како:
За обична публика - 100 денари
За Комити - со членска не се плаќа, без членска 50 денари

Мечот почнува во 17 и 45, а не во 18 како што беше најавено!

Козлина кога го запецкавме на куп мечот после се посра, незнае под притисок да игра (да не го заречам :D).
Копилето гадно треба да добие посебен третман.Посебно кога ќе игра на страната кај што се Комити. После тоа лани во финалето на купот заслужува се да се фрла по него и парички и рачки од тапан и плукање.....

Иначе што се однесува до тактиката нека брани Станиќ ако треба,само да немаме изгубени топки во нападот.Можеме да се одбраниме од нивниот статичен напад,но да ги спречиме Манасков и Георгиевски да истрчаат на контра - тешко.
Само тоа,ако треба пукни ја 5 метри над гол,само не им ја давај брзо да почнат контра.Ќе им фали Дамбо,па силувањето ќе им иде потешко.

Pa Manaskov mali kur ni pokazuvase vo kale mislam poslednata za titula sto bese resavacka samo koj pamti...

Za da gi tepame ovie, site treba da dadat maksimum... Od publika (kale da se trese kako na vremeto) do maksimalna motivacija i zalaganje na nasive.. Se nadevam i Vujo ke odigra dobro na takticki plan.. Znaci sabota 17:45 site na Kale! Jebes prenos! Vardar<3

Pa Manaskov mali kur ni pokazuvase vo kale mislam poslednata za titula sto bese resavacka samo koj pamti...
Е добро де,Столе се јачаше на плоштад или кај и да било,ќе ги ебеме Металург па гледам ги ебаа.
Здраво е малку "спортско" ривалство да има и кај нас. ;)

Е добро де,Столе се јачаше на плоштад или кај и да било,ќе ги ебеме Металург па гледам ги ебаа.
А ќе дојдат пиратчињата на Кале?Да ги ебнеме млаце...

Столе никогаш накај публика на Металург не покажал среден прст како мали Манасков, не се држи за половиот орган и го покажува накај трибини и не провоцира публика....

Досега воопшто сме немале ракометар кој ги провоцирал противничките гледачи, па дури и во фудбал (Освен Јорде :D)не се сеќавам да сме имале некој таков...
А и наши играчи биле вреѓани од противничка публика...
На Милиќ му пееа цел меч Свињо дебела, па само се смешкаше.
А Станиќ брани топка и одма се врти накај нас, крева раце накај нас итн.
Досега провоцирале Манасков, Козлина, Наумче и Станиќ.

Досега воопшто сме немале ракометар кој ги провоцирал противничките гледачи, па дури и во фудбал (Освен Јорде :D)не се сеќавам да сме имале некој таков...
А и наши играчи биле вреѓани од противничка публика...
На Милиќ му пееа цел меч Свињо дебела, па само се смешкаше.
А Станиќ брани топка и одма се врти накај нас, крева раце накај нас итн.
Досега провоцирале Манасков, Козлина, Наумче и Станиќ.
Цел натпревар утре Станиќ ќе ве гледа по се изгледа :)

Цел натпревар утре Станиќ ќе ве гледа по се изгледа :)
Ќе гледа во нас, имаме нешто што многу го посакува :icon_mrgr:
tumblrm6eexc1ygs1ro65mi.jpg

Од колку саат се игра со Металург?
Во која сала и карти каде можат да се земат?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom