- Член од
- 24 декември 2008
- Мислења
- 1.375
- Поени од реакции
- 1.566
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
До Зоте:Точно добредојдена е критиката ама кога е оправдана а не по секоја цена омаловажување и серакање, а кога ке се оствари победа нигде те нема да пофалиш.
Леле ако влеземе.Не мостон туку цело Скопје има да се дрма и нишаЗаборавив да спомнам дека доброто во целата оваа приказна е што Вардар прими релативно мал број на голови. Па така ако дадеме 23 на реваншот, што е прилично изводливо, Решица ќе мора да победи со цели 7 гола... :icon_mrgr
Лелееее, ако не влеземе во полуфиналеееееее....
Јас ке одев али одложив бидејки во сабота Интер ми игра со најголемиот ривал,немој некој да ми се наљутел заради ова:smir: П.С Кај мораше баш сеа да се погоди дербито баксуз сум,ај ке има наредни гостувања!
И мене ми е криво што не идам бидејки се падна во ист ден со дербиво,и Вардар и Интер ги сакам премногу али Интер ја доби битката заради тоа што ми донел највеќе радост во животот! Ке ве разберам и да не ме сфатите,знам дека ви е чудно што заради странски клуб ке го пропуштам мојот Вардар и ова убаво гостување али тоа е немав среќа,им покасувам на момците убав помин и нормално позитивен резултат!Ако ради тоа си го пропуштил гостувањево...:nesvest:
![]()
И мене ми е криво што не идам бидејки се падна во ист ден со дербиво,и Вардар и Интер ги сакам премногу али Интер ја доби битката заради тоа што ми донел највеќе радост во животот! Ке ве разберам и да не ме сфатите,знам дека ви е чудно што заради странски клуб ке го пропуштам мојот Вардар и ова убаво гостување али тоа е немав среќа,им покасувам на момците убав помин и нормално позитивен резултат!
Јас ке одев али одложив бидејки во сабота Интер ми игра со најголемиот ривал,немој некој да ми се наљутел заради ова:smir: П.С Кај мораше баш сеа да се погоди дербито баксуз сум,ај ке има наредни гостувања!
И претходно пишав дека не очекувам да ме разберете,затоа јас вас ве разбирам и ги прифаќам сите критики кон мене! Знам дека тешко е да ме разберете али важно е дербиво и не ми дава срцево да го пропуштам,а за Вардар сегде сум идел и ке одам до крај на животов(ке има и други гостувања затоа не жалам толку)Да одиш во Италија да гледаш ај да те разбрерам, ретко се добива таква шанса! Ама ако си можел да идеш на гостување што мислам дека 600 денари се плаќаше и да го пропуштиш за да урлаш пред ТВ на Интер - Милан затоа што најмногу радост ти донел Интер ама никако не те разбирам! Мене знаеш како ми се идеше за Романија, штета не сум член на Комити, обичен навивач сум на Вардар, инаку едвај ќе чекав да одам! Па и јас еве ги симпатизирам од странскиве екипи Њукасл, Барса, Милан итн., и ми донеле и радост и тага, ама да пропуштам Вардар затоа што играат и да гледам пред ТВ, никогаш! Нема везе ај, ти си знаеш...
ПС
Се надевам дека Миланезиве ќе те растажат во сабота! :pos2:
Абе дај не трескај глупости не сум бил на Вардар ова онаНемој да си пишал друг пат за Вардар ова или она. Седи си дома и гледај си телевизија, гледај да не пропуштиш и долина на воците. Може па ни на Вардар не си бил никогаш што те знам. сигурно имаш некој 8 години и без врска тресеш на темава на Вардар,