Фан клуб - РК Вардар

Пренос ќе има некаде?Од Велес ќе има навивачи што ќе отидат за подршка на Комитите :)

Традиционално си доаѓаа до сега, беа и со Кил кога игравме 50-тина души, ама вечер мислам дека игра Борец (или утре) така да незнам дали ќе дојде некој :)

Традиционално си доаѓаа до сега, беа и со Кил кога игравме 50-тина души, ама вечер мислам дека игра Борец (или утре) така да незнам дали ќе дојде некој :)

Ќе дојдат утре игра Борец :)

Одлична игра а пред се одлична атмосфера.. Сега само уште утре и Металург да се победи и топ ке биде.

малце оф топик
ќе може некој да ми каже само како почуваше песната.. само крајот го запамтив..
немате аеродорм немате трговски гревови битолски.. ај ако сака некој нека напише како иде цела.. :D:smir:

Одлична игра а пред се одлична атмосфера.. Сега само уште утре и Металург да се победи и топ ке биде.

малце оф топик
ќе може некој да ми каже само како почуваше песната.. само крајот го запамтив..
немате аеродорм немате трговски гревови битолски.. ај ако сака некој нека напише како иде цела.. :D:smir:
Имате комплекс од нас КОМИТИ

Утре идам да ги бодрам.:smir:

Ајмо честито победа. Утре идеме на титула :vozbud::vozbud::vozbud:

И утре сум таму... само прашење утре ке има собир пак.. за да знам да не закаснам пак.. :smir:

Даа да,утре 6 на Фонтана !

Иначе одлична атмосфера денеска,зачинета со победа на ВАРДАР.Прво полувреме солидно навивање,второ полувреме на почеток,малце послабо,али затоа последните 15-20мин грмеше Кале.Ги "отпоздравивме" и Борко и Наумче кои седеа на спротивната трибина:back: Не можам да кажам колку Комити бевме,пошо бевме ептен стуткани еден до друг.Али како и да е утре очекувам уште поголема бројка и нормално титула !

Добар натпревар,со многу судиски грешки,на неколку пати Вардар беше оштетен со лоши одлуки на судиите,да не беа тие колку толку порамноправен натпреварот ќе беше и поинтересен.Многу слаба организација во нападот имавме,тоа беше една од главните причини за поразот.Секоја чест за Митрески во второ полувреме одлично бранеше,се повеќе мислам дека треба он да добива шанса пред Ангелов.
Се надевам дека следна сезона Михајло ќе одврзе малце кесето и ќе донесе некој играч !

На трибини бевме одлични,максимална подршка имаа играчите,не сум сигурен за бројката пошо пак бевме ептен збиени,по крајот кога славеа противниците погласни од нив бевме,што посебно ме радува !
Иначе морам да ги "пофалам" Пиратите,поголеми пичкици немам видено:back:
али и онака не ги рачунам за навивачи нив......

Добар натпревар,со многу судиски грешки,на неколку пати Вардар беше оштетен со лоши одлуки на судиите,да не беа тие колку толку порамноправен натпреварот ќе беше и поинтересен.Многу слаба организација во нападот имавме,тоа беше една од главните причини за поразот.Секоја чест за Митрески во второ полувреме одлично бранеше,се повеќе мислам дека треба он да добива шанса пред Ангелов.
Се надевам дека следна сезона Михајло ќе одврзе малце кесето и ќе донесе некој играч !

На трибини бевме одлични,максимална подршка имаа играчите,не сум сигурен за бројката пошо пак бевме ептен збиени,по крајот кога славеа противниците погласни од нив бевме,што посебно ме радува !
Иначе морам да ги "пофалам" Пиратите,поголеми пичкици немам видено:back:
али и онака не ги рачунам за навивачи нив......

хахаха коа почнаа да бегаат.. пичкици у душа се тие.. Одлична атмосфера а и солидна бројка бевме.. над 300-350 души скоро цела трибина.. иначе за играта.. слабо во напад а во одбрана солидно на чело со Митревски.. Сега поише среќа наредната сезона и да с евратат трофеите пак кај Вардар!!

Абе коа им се пуштивме, таман се пробив се симнав долу и гледам сите се враќаат назад...колку само се испичија Пиратите коски им се стресоа.
KOMITI:АЈДЕ ДА СЕ ТЕПАМЕ АЈДЕ ДА СЕ ТЕПАМЕ. ПИРАТИ:АЈДЕ СЕГА ДОЈДЕТЕ АЈДЕ СЕГА ДОЈДЕТЕ....и мислеа ние не сме сериозни им се туривме...ПИРАТИ:НЕМОЈ ДА НЕ ТЕПАТЕ бе...

Кои пички се пирати еј хаха,искрен да бидам од пирати само 2-3 слегоа да се тепаат а другите пички.Кај нас се пуштија пола дури отидоа некој и докај нив али одма реагираше полицијата.За натпреварот се виде дека Металург е појак и заслужено победи иако имаа малце помош од судијата али тоа е повеќе среќа наредна година.:toe:

Слободно идете мавајте се кај сакате. Ама она примитивно дело што го направија Комити да истрчаат на терен како неандерталци беше жива срамота. :tapp:
И со се тоа што вреѓате играчи што играат за Македонија (во случајов Наумче) сте за срам па би рекол и за жалење.

Слободно идете мавајте се кај сакате. Ама она примитивно дело што го направија Комити да истрчаат на терен како неандерталци беше жива срамота. :tapp:
И со се тоа што вреѓате играчи што играат за Македонија (во случајов Наумче) сте за срам па би рекол и за жалење.

дечко гледам дека не си навивач и затоа мисалм дека немаш право да коментираш на таа тема, тој што не е навивач никогаш нема да го дознае чуството на тие што беа/се на трибина и патем не ни ја знаеш причината зашто се случи тој инцидент, верувај имаше добра добра причина

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom