Пренос ќе има некаде?Од Велес ќе има навивачи што ќе отидат за подршка на Комитите![]()
Традиционално си доаѓаа до сега, беа и со Кил кога игравме 50-тина души, ама вечер мислам дека игра Борец (или утре) така да незнам дали ќе дојде некој

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пренос ќе има некаде?Од Велес ќе има навивачи што ќе отидат за подршка на Комитите![]()
Традиционално си доаѓаа до сега, беа и со Кил кога игравме 50-тина души, ама вечер мислам дека игра Борец (или утре) така да незнам дали ќе дојде некој![]()
Имате комплекс од нас КОМИТИОдлична игра а пред се одлична атмосфера.. Сега само уште утре и Металург да се победи и топ ке биде.
малце оф топик
ќе може некој да ми каже само како почуваше песната.. само крајот го запамтив..
немате аеродорм немате трговски гревови битолски.. ај ако сака некој нека напише како иде цела..:smir:
И утре сум таму... само прашење утре ке има собир пак.. за да знам да не закаснам пак.. :smir:
Добар натпревар,со многу судиски грешки,на неколку пати Вардар беше оштетен со лоши одлуки на судиите,да не беа тие колку толку порамноправен натпреварот ќе беше и поинтересен.Многу слаба организација во нападот имавме,тоа беше една од главните причини за поразот.Секоја чест за Митрески во второ полувреме одлично бранеше,се повеќе мислам дека треба он да добива шанса пред Ангелов.
Се надевам дека следна сезона Михајло ќе одврзе малце кесето и ќе донесе некој играч !
На трибини бевме одлични,максимална подршка имаа играчите,не сум сигурен за бројката пошо пак бевме ептен збиени,по крајот кога славеа противниците погласни од нив бевме,што посебно ме радува !
Иначе морам да ги "пофалам" Пиратите,поголеми пичкици немам видено:back:
али и онака не ги рачунам за навивачи нив......
Слободно идете мавајте се кај сакате. Ама она примитивно дело што го направија Комити да истрчаат на терен како неандерталци беше жива срамота.
И со се тоа што вреѓате играчи што играат за Македонија (во случајов Наумче) сте за срам па би рекол и за жалење.