Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи секој пат иста прича не знам дали сте приметиле али скоро сите утакмици у ЛШ на почеток ќе водиме 3 разлика и коа ке даеме 3 гол коа некоа магија да паѓа врз нас и ништо понатака...Не знам што му беше на Савевски сите голмани ги испроба само господ знае зашто Ангелов не бранеше 2 полувреме...А и не знам што е и со играчите премногу форсира на некој АНТИспортисти...Сигурно приметувате коа се у напад противниците имаат други играчи коа се у одбрана други имаат се мењаат.Овој савевски зкуртон го става пешич у одбрана:kesa:Со кој памет тоа џуџе у одбрана поготово со Адемар колкави волови имаат!иначе за нивниот голам свака част ептен е добар и скоро се фати!
Баш се надевав дека ќе победите,ама..
Само која атмосвера беше на 7:3,али после кога направија Адемар серија од 10:0 се гледаше дека се изгубија Вардарци на паркетот.
п.с Кој беше тој 9-ка неизбричениотДРВО НЕВИДЕНО Е!!
Како што кажав ја пропуштив утакмицава и не успеав да ја гледам ни на ТВ. Ама ме чуди како не настапил никој од младинциве. Најискрено очекував повеќе, али повеќе среќа следен патПа тој е тој Петкоски!!! Само незз каде беа Младиниците!! Ојлевски и Александар!! Смао Караманов бил повикан за сега!!
стандардно црвено-црно сивило :tv:
Ајде ајде ќе тепаме јаки сме!!!:baeh:пресврт,22-19 за Вардар...само вака да продолжат..