Прогнозирам минимална победа на Вардар и убеден сум дека Савевски ќе направи промени во играта на Вардар и ќе внесе нова свежина иако имаше катастрофален почеток со Македонија.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И јас имам иста прогноза и чуствувам ќе биде малце потешко у овој дуел....Сепак не треба многу да се јачаме ние а и да ги потценуваме Адемар...Ова ќе биде одлична утамкмица ќе биде тесно у реултатот...Голманот нивни претходинот пат какви топки фати...Прогнозирам минимална победа на Вардар и убеден сум дека Савевски ќе направи промени во играта на Вардар и ќе внесе нова свежина иако имаше катастрофален почеток со Македонија.
Па до сеа сите ги дадоа од ВАРДАР...би требало да има или на а1 или на а2!А најсигурно ти е да дојдеш случајно да не не дадат на тв.:pos2:Дали ќе има пренос на некоја програма?
На А2 денеска од 18.30 во живо....Дали ќе има пренос на некоја програма?
Значи секој пат иста прича не знам дали сте приметиле али скоро сите утакмици у ЛШ на почеток ќе водиме 3 разлика и коа ке даеме 3 гол коа некоа магија да паѓа врз нас и ништо понатака...Не знам што му беше на Савевски сите голмани ги испроба само господ знае зашто Ангелов не бранеше 2 полувреме...А и не знам што е и со играчите премногу форсира на некој АНТИспортисти...Сигурно приметувате коа се у напад противниците имаат други играчи коа се у одбрана други имаат се мењаат.Овој савевски зкуртон го става пешич у одбрана:kesa:Со кој памет тоа џуџе у одбрана поготово со Адемар колкави волови имаат!иначе за нивниот голам свака част ептен е добар и скоро се фати!Само Стојановиќ и Алушевски ги биваше, чат-пат ќе се изиграше добра одбрана и тоАлиловиќ е ѕвер
![]()