Фан клуб - РК Вардар

Прогнозирам минимална победа на Вардар и убеден сум дека Савевски ќе направи промени во играта на Вардар и ќе внесе нова свежина иако имаше катастрофален почеток со Македонија.

Прогнозирам минимална победа на Вардар и убеден сум дека Савевски ќе направи промени во играта на Вардар и ќе внесе нова свежина иако имаше катастрофален почеток со Македонија.
И јас имам иста прогноза и чуствувам ќе биде малце потешко у овој дуел....Сепак не треба многу да се јачаме ние а и да ги потценуваме Адемар...Ова ќе биде одлична утамкмица ќе биде тесно у реултатот...Голманот нивни претходинот пат какви топки фати...:toe:

Дали ќе има пренос на некоја програма?
Па до сеа сите ги дадоа од ВАРДАР...би требало да има или на а1 или на а2!А најсигурно ти е да дојдеш случајно да не не дадат на тв.:pos2:

Оној Златко Мојсоски не би го земал ни у селска лига да игра !! :nerv:
поголемо дрво неам видено:tapp:

Страшно
по не моќен Вардар го немам видено
на моменти делуваат комично овие ракометари
очигледно без титула ќе останеме оваа сезона,со оваква игра Металург ќе не смачка и у купот

Па Златко на Алиловиќ ли ќе му даде гол?:pos2:

Па и Бунтиќ лелеле и тој не скина...:pos2:

Разочаран сум. Разбирам дека Вардар е послаб оваа година посебно за во ЛШ ама мораат похрабро да играат.

Само Стојановиќ и Алушевски ги биваше, чат-пат ќе се изиграше добра одбрана и то :toe: Алиловиќ е ѕвер :vozbud:

Само Стојановиќ и Алушевски ги биваше, чат-пат ќе се изиграше добра одбрана и то :toe: Алиловиќ е ѕвер :vozbud:
Значи секој пат иста прича не знам дали сте приметиле али скоро сите утакмици у ЛШ на почеток ќе водиме 3 разлика и коа ке даеме 3 гол коа некоа магија да паѓа врз нас и ништо понатака...Не знам што му беше на Савевски сите голмани ги испроба само господ знае зашто Ангелов не бранеше 2 полувреме...А и не знам што е и со играчите премногу форсира на некој АНТИспортисти...Сигурно приметувате коа се у напад противниците имаат други играчи коа се у одбрана други имаат се мењаат.Овој савевски зкуртон го става пешич у одбрана:kesa:Со кој памет тоа џуџе у одбрана поготово со Адемар колкави волови имаат!иначе за нивниот голам свака част ептен е добар и скоро се фати!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom