Фан клуб - РК Вардар

Што ви е крива управата на Металург? Па толкава е салата, едвај собира 400-500 души, па само Комити ли сакаат да навиваат и да гледаат ракомет. Инаку за притисокот од публиката си ме насмеал :pos: Па цела публика вршеше притисок на мечот со Колдинг, па Колдинг пак го декласира на Вардар :pos: Од ова што го читам победил подобриот, така да нема никакви оправдувања :)
Не лупај глупости кога не знаеш како стојат работите. Раководството на Металург составено од познати скопски деликвенти и рекетари врши невидени притисоци врз официјалните лица на секоја утакмица. Публиката со Колдинг сигурно не го правеше во иста мера притисокот

Сајбер Рајдер грешка си друже
Ние бевме сите заедно и надвор и внатре вкупно 200 отприлика
Внатре влегоа 70 души и + една подгрупа имаше 30 карти купени !
А другите 100 останаа надвор !
Баш јас цело време бев со воџата и он кажа !
А они отишле неколку поголеми во средните панче и коце и кажале сите да дојдат кој нема да дојде ке го тепаме утре во школо и собрале така поише
Ама сепак Нека знаат добро сите најјаки се КОМИТИТЕ
Брат јас бев таму :):) Мене ми се видоа не повеќе од 150 души. На збирното место бевме оклу 100 и нешто после дојдоа уште некои. Од сите нас околу 70 имаа карти другите кој како се снајде. Внатре како што кажав беше калакурница, а за надвор другар ми рече дека останале уште 5-60 луѓе. Така да небвеме повеќе од 150:smir:
Иначе срамен потег на неколку членови на ФА кои го носеа своето знаме на трибинта на пирати. Има да го јадат немиен од аеродромските Комити кои се во огромен број:vozbud:

Брат јас бев таму :):) Мене ми се видоа не повеќе од 150 души. На збирното место бевме оклу 100 и нешто после дојдоа уште некои. Од сите нас околу 70 имаа карти другите кој како се снајде. Внатре како што кажав беше калакурница, а за надвор другар ми рече дека останале уште 5-60 луѓе. Така да небвеме повеќе од 150:smir:
Иначе срамен потег на неколку членови на ФА кои го носеа своето знаме на трибинта на пирати. Има да го јадат немиен од аеродромските Комити кои се во огромен број:vozbud:

Бев бе брат и на собирно место во прв ред одев до ак
На збирно место бев околу 140 едно 20 - 30 се придружија и една подргрупа беше влезена имаше карти сама набавено
Влегов меѓу првите
И знам дека бевме некаде 180 - 200 сигурно
И да баш срамен потег од ф.а
Не требаше али јбг
Иначе песната за наумче баш е топ
хаха
На сите нас ни беше добро не гулицкаше марија го пушеше а наум гледаш :)

На сите нас ни беше добро не гулицкаше марија го пушеше а наум гледаше :):pipi:

Бев бе брат и на собирно место во прв ред одев до ак
На збирно место бев околу 140 едно 20 - 30 се придружија и една подргрупа беше влезена имаше карти сама набавено
Влегов меѓу првите
И знам дека бевме некаде 180 - 200 сигурно
И да баш срамен потег од ф.а
Не требаше али јбг
Иначе песната за наумче баш е топ
хаха
На сите нас ни беше добро не гулицкаше марија го пушеше а наум гледаш :)

На сите нас ни беше добро не гулицкаше марија го пушеше а наум гледаше :):pipi:
Океј не се карам веќе за бројката се работи за лична проценка:vozbud:
Иначе песната си беше убава али педерот не растури мајката негова:pop::pop::pop::pop::pop:

Срамно е ова бе :jaj: салата е мала за натпревар меѓу Металург и Вардар докажано е тоа незнам зошто управата на Металург несака ова дерби да се игра во Борис Трајковски:toe:
Металург еби се вие никад нема да победите само напред ВАРДАРЕ еби ги сељаците:vozbud:грмеше:vozbud::komiti:

Срамно е ова бе :jaj: салата е мала за натпревар меѓу Металург и Вардар докажано е тоа незнам зошто управата на Металург несака ова дерби да се игра во Борис Трајковски:toe:
Металург еби се вие никад нема да победите само напред ВАРДАРЕ еби ги сељаците:vozbud:грмеше:vozbud::komiti:

porasni malku.ok

Салата во Борис Трајковски е зафатена бидејќи се подготвува за концертот на ZZ Top кој ќе биде за една недела.

Токот на натпреварот можете да ги прочитате тука.

Незнам како си дозволуваат толку „Пирати“ да бидат предводени т.е воџа да им бидат лица кој немаат завршено НИТУ средно образование. Навистина бедно, такви песни како што се пееја денес, ко да сум ги слушал во забавиште. Пред натпреварот Пиратите не се степаа со жандарите или желките, туку се степаа сами меѓу себе(да, да...и тоа го имаше).

Во онаква сала, реално Комитите и требаше да очекуваат 100тина места. Што се однесува општо за натпреварот, се помина во најдобар ред...а и немаше толку тензија како што имало во предходните дуели.

abe so zboris zafatena bila salata ne me zezaj kako vardar ke igra so KIL u sabota???

porasni malku.ok

Салата во Борис Трајковски е зафатена бидејќи се подготвува за концертот на ZZ Top кој ќе биде за една недела.

Токот на натпреварот можете да ги прочитате тука.

Незнам како си дозволуваат толку „Пирати“ да бидат предводени т.е воџа да им бидат лица кој немаат завршени НИТУ средно образование. навистина бедно, такви песни како што се пее денес, ко да сум ги слушал во забавиште. Пред натпреварот Пиратите не се степаа со жандарите или желките, туку се степаа сами меѓу себе(да, да...и тоа го имаше).

Во онаква сала, реално Комитите и требаше да очекуваат 100тина места. Што се однесува општо за натпреварот, се помина во најдобар ред...а и немаше толку тензија како што имало во предходните дуели.
Не лупај глупости ако не знаеш. Вардар веќе во сабота ќе игра во Борис Трајковски против Кил. Како тогаш нема да биде зафатена. Факт е дека на раководството на Металург не му одговораше присуство на навивачи на Вардар на денешниот натпревар, поучени од искуствата од Борис Трајковски минатата сезона

Официјално соооштение од Металург е тоа. Не измислувам јас.

И плус, минатата година двата клуба се договорија последните два натпревари да се играат во Борис. Оваа година или не се договориле или нешто слично. Следниот ке се игра на кале...и џабе гракате.

Ддиме ти кажаа членовите над мене за салата:smir:
за тепањето пир@т4ињата накај нас се путшија 4-5 души ама им се пуштија специјалците:smir:пиратите јадеа ќотек од специјалците а после се збореше нешто и дека меѓусебно се степале

а зошто не признаете дека оваа година металург има подобар тим од тој на вардар,а не само навивачки да се гледа на работите
и да се играше во борис трајковски ке изгубеше вардар

а зошто не признаете дека оваа година металург има подобар тим од тој на вардар,а не само навивачки да се гледа на работите
Zosto pak da priznaat deka imat ?? Vardar ima mlad tim,ima uste 3 sredbi,sto treba uste sega da se otkazat ? vprocem i sportot e za navivacite kolku i da ima pari Metalurg nikogas nema da imaat atmosfera kako sto imase na natprevarot so Kolding,moze da zamislis samo Vardar da gi imase tie finansii i moken tim,Boris ke bese premal za Komiti !!

Па не биди толку сигурен дека ќе беше исто и во Борис Трајковски. А да признаеме дека се подобри од нас... какви се тие муабети. Па какви навивачи би биле ние доколку се откажеме предвреме од Вардар во ситуација кога сеуште постојат шанси за титула

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom