Фан клуб - РК Вардар

истите се тие шо ми пишеа и мене овде ..... и пп шо ми пцујеја мајка ,шајка......нека продолжат, КАРМАТА ги стигна..... тие се истите шо пред утакмицата во битола против нас одат кај клупата на ОХРИД и ги пцуеја на тренери ,играчите зачудени шо првпат стапнале во ледената а утакмицата не започната
Моментално само луд тренер би се нафатил сега таму да одит
Ова ми звучи како порано на училиште “Наставничке, ми го украдоја моливот”. Пробваш да си придобиеш пријатели сега на сметка на ситуацијата со Пелистер и да не ви се лутат скопјани, или нема шо да коментираш кај вас?
п.с. Вие најдовте за ледена да зборвате, уште со пердиња на влезојте сте, и лепенки “Кебапчилница мече”

normalno, niedna vlada vo danska ne praj partiski proekt od narodni pari da frla v bunar
Ќе си патите вие цел живот,две титули европски шампион неможе ни да ги сонувате.Не сте достојни за било каква споредба со нас.Навивате за тимот од Битола што ви ја избриша цела историја.
img_020999_2017_1 (1).jpgResourceImage.aspx_.jpeg

normalno, niedna vlada vo danska ne praj partiski proekt od narodni pari da frla v bunar

IMG_4434.jpeg

Ова ниту едни пари на свет не можат да го купат, а уште помалце би го доживеал тим што на 20 години ќе освои 2-3 титули у домашно првенство па пак ќе го снема следни 20.

Прегледај го приврзокот 462931

Ова ниту едни пари на свет не можат да го купат, а уште помалце би го доживеал тим што на 20 години ќе освои 2-3 титули у домашно првенство па пак ќе го снема следни 20.
kolku vas sho ve imashe vo vremeto izmegju grujce i micko, isto taka i kje ve snema za nekoja godina

kolku vas sho ve imashe vo vremeto izmegju grujce i micko, isto taka i kje ve snema za nekoja godina
Абе токмак еден Вардар двете титули европски шампион ги остави баш во времето меѓу грујо и мицко.

Абе токмак еден Вардар двете титули европски шампион ги остави баш во времето меѓу грујо и мицко.
da da inache vie bevte planski proekt so privatnik so shkola so plansko proizvodtstvo na igraci haha vo istorijata proizvedeni igraci imate ramno nula
kje ne ispobanirat sea za zal nie kaj nas vie kaj vas ke si pishime :(

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom