- Член од
- 13 септември 2020
- Мислења
- 157
- Поени од реакции
- 303
Nieden Danski klub vo istorijata nema osvoeno LŠjaoo poslednite strani od temata hahahah
da si pomislish na nekoj danski klub e i so danski gragjani navivachi

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nieden Danski klub vo istorijata nema osvoeno LŠjaoo poslednite strani od temata hahahah
da si pomislish na nekoj danski klub e i so danski gragjani navivachi

Nieden Danski klub vo istorijata nema osvoeno LŠ![]()
Ова ми звучи како порано на училиште “Наставничке, ми го украдоја моливот”. Пробваш да си придобиеш пријатели сега на сметка на ситуацијата со Пелистер и да не ви се лутат скопјани, или нема шо да коментираш кај вас?истите се тие шо ми пишеа и мене овде ..... и пп шо ми пцујеја мајка ,шајка......нека продолжат, КАРМАТА ги стигна..... тие се истите шо пред утакмицата во битола против нас одат кај клупата на ОХРИД и ги пцуеја на тренери ,играчите зачудени шо првпат стапнале во ледената а утакмицата не започната
Моментално само луд тренер би се нафатил сега таму да одит
normalno, niedna vlada vo danska ne praj partiski proekt od narodni pari da frla v bunarNieden Danski klub vo istorijata nema osvoeno LŠ![]()
kolku vas sho ve imashe vo vremeto izmegju grujce i micko, isto taka i kje ve snema za nekoja godinaПрегледај го приврзокот 462931
Ова ниту едни пари на свет не можат да го купат, а уште помалце би го доживеал тим што на 20 години ќе освои 2-3 титули у домашно првенство па пак ќе го снема следни 20.
Абе токмак еден Вардар двете титули европски шампион ги остави баш во времето меѓу грујо и мицко.kolku vas sho ve imashe vo vremeto izmegju grujce i micko, isto taka i kje ve snema za nekoja godina
da da inache vie bevte planski proekt so privatnik so shkola so plansko proizvodtstvo na igraci haha vo istorijata proizvedeni igraci imate ramno nulaАбе токмак еден Вардар двете титули европски шампион ги остави баш во времето меѓу грујо и мицко.

Прво на ваша главаkje ve snema
Има али исто ко да немаАко има модератор нека ги чисти говнава, се исто се повторува.![]()
![]()