Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овој Бил Нилсен од спротивната екипа ќе биде топ да го земете.За 15 минути Митровиќ прави пробивање, дава поклон топка од која противникот постигнува лесен гол и има еден избрзан шут во прв налет на нападот кој заврши едно метро покрај гол, влегува Марчинијак одма прв шут директно во голман, за малку жива ќе му ја фатеше, после и пробивање прави.
Не знам дали некогаш сме имале послаби десни бекови, за овие двајца и Томи Јагуриновски е Кире Лазаров од најдобри денови.
Швеѓаниве лесни се тактички да ги фатиш,сите клубови фураат исти начин на игра,Место да водиме ние губиме 4 разлика
13 одбрани Валах според коментаторите и пак 3гола разлика губиме на полувремето. РезилВалах 12 одбрани, единствена светла точка во овој хаос на терен...
Па тука српскиот буљаш Митровиќ требаше да ја реши, имаше огромен празен простор и наместо да ја скине мрежата, ја префрла педерски на крилоЕ за ова куртони ко Ќосевски и остала багра никад нема да станат големи играчи. Овде земаш топка, даваш гол и ја решаваш утакмицата.
. Иако акцијата беше супер, сепак шутираше Ќосе, а не Чупко. Тоа е ништо страшно, идеме понатака. Не се предадовме, се боревме до крај, го имавме натпреварот но мора и да погодиш кога треба ако сакаш победа. Фалеше доста и Вуко на ротација, а богами се виде дека фалеше и Џомба.