Фан клуб - РК Вардар

Не му требаше ова на Вуко.
Требаше и повеќе. Требаше главата да му ја дупне на тоа сељачиштето Кузмановски. Ептен е летнат у облаци копачот, од прошлата сезона провоцира на секој натпревар. Константно јаде гомна секаде, од судии до провокации на ракометари. Како ми е криво што го немавме оној состав од времето на Вујо, одма ќе го фатеа за врат и ќе го вратеа на фабричко. Иначе пак се мачиме со истите ствари кои ги набројавме. Во офанзива само сме нешто подобри, иако на почетокот бевме доста порационални, имавме акции и на крило за Тузолана и на пикер, ама после тоа пак почнавме истата прича. Солирање на средина и бековите. Нормално Тале е тука увек да не поебе кога треба за плус три или четири, он ќе откопа потег кој најмалку треба во тој момент и ги враќа во игра. Мора да пробаме да се одлепиме бар на 4-5 за да не влагаме во неизвесна завршница, која никако не ни одговара.

Знам дека не сте сите такви, ама тие јаките хулигани што фрлате бакљи у обична публика по втор пат, што ви е бе клошари? На македонци фрлате бакљи бе клошари, не сте јаки со тоа што сте дошле со група луѓе и мислите дека сте многу јаки! Гомна сте, еве ја сам ќе ви дојдам кај сакате, не сум Комита, дел сум секогаш од обична публика, да ве видам што мажи сте!
Култура и образ ви треба и за навивање ама џабе од секое дрвце не бива свирче!

Не бранам никој и не завземам страна, ама од кај знајте дека нема комити инфилтрирани во обичната публика до гостински навивачи ?

Требаше и повеќе.
Требаше главата да му ја откорне од рамења на тоа копилето, мајмун, маме му ебам, Ајде Фитиљ пуши ми го qрот!
Греота детето Брестовац што настрада ни крив но дужен, само да нема сериозна повреда!

Срце лешник имаат во обична публика маваат со бакли , не ја заслужуваме оваа земја кога сме поган народ.

Kaкво умрено гомно станал овој Кузмановски аууууф, мислиш има кариера на Карабатич па се курчи глуми некоја ѕвезда фактор мисли дека е :pos:

Интересна екскурзија патем. :kafence:

giphy.gif

Пред две недели пелистер 2 во гости,денес работник дома, следен е алкалоид.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom