Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Требаше и повеќе. Требаше главата да му ја дупне на тоа сељачиштето Кузмановски. Ептен е летнат у облаци копачот, од прошлата сезона провоцира на секој натпревар. Константно јаде гомна секаде, од судии до провокации на ракометари. Како ми е криво што го немавме оној состав од времето на Вујо, одма ќе го фатеа за врат и ќе го вратеа на фабричко. Иначе пак се мачиме со истите ствари кои ги набројавме. Во офанзива само сме нешто подобри, иако на почетокот бевме доста порационални, имавме акции и на крило за Тузолана и на пикер, ама после тоа пак почнавме истата прича. Солирање на средина и бековите. Нормално Тале е тука увек да не поебе кога треба за плус три или четири, он ќе откопа потег кој најмалку треба во тој момент и ги враќа во игра. Мора да пробаме да се одлепиме бар на 4-5 за да не влагаме во неизвесна завршница, која никако не ни одговара.Не му требаше ова на Вуко.
Требаше главата да му ја откорне од рамења на тоа копилето, мајмун, маме му ебам, Ајде Фитиљ пуши ми го qрот!Требаше и повеќе.