Сите тие шо ме коментирааа се судиии шо имаат диплома од правен фак.купена со Буковска пипер.Да бееее, овој @Handa "судијата" го заборавив.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите тие шо ме коментирааа се судиии шо имаат диплома од правен фак.купена со Буковска пипер.Да бееее, овој @Handa "судијата" го заборавив.![]()
Професоре океј е оштетен е Вардар , а исто така кажаа Начевски Николов по ново треба двете нозе треба да се во кругот , вакви правило не кажаа , можи ќе прочитат сега од тебе и ќе дадат предлог од наредна година вака да биди.самба да играт но при изведување на центарот едната нога мора да е на подот
Вчера победивме во Кавадарци со 25-30. Стагнираме скроз во играта, нема подигнување на формата. Изгледаме исто на терен, некако индивидуално се игра, и се оди само преку бековите. Протокот на топка ни е доста лош, на ивица на техничка грешка. Ја не знам што тренираат, ама ова не изгледа добро. Во среда играме екстремно важен меч против Работник, а со тоа што го нудиме како офанзива а посебно дефанзива мислам дека не е рецепт со кој можеме да ги победиме. Дај боже да грешам, ама мислам дека повторно имаат шанси да не победат со нивната дифтарска игра, а тоа е вртење на топката од лево на десно и на крај завршуваат или Кузмановски или Хосни со една од двете нивни финти кои ги имаат. Никако немаме решение за таквата игра бидејќи не сме добро координирани во одбрана, не играме компактна одбрана со превземања и помош едни на други. Доста касниме, при тоа секогаш правиме глупи исклучувања кога најмалце треба и тука оди се надоле. Други мани се што во таков меч ретко кога имаме расположен голман (што е клучно за добар резултат), a посебно годинава кога треба да се молиме Гогов да има бар 8-9 одбрани ако сакаме да се надеваме на нешто. Втора работа е што на десен бек треба да се крстиме само во Митровиќ кој е доста млад и дискутабилен за тоа колку може да изнесе на грб вакво дерби. Подложен е на технички грешки кои често се круцијални во овие натпревари.Левово крило Тузолана не е лошо, плус има интересни потези во одбрана, потсеќа малце на Тимур во дефанзивниот дел. Мислам дека доколку сакаме да се надеваме на победа во среда, пред се Гогов мора да биде на ниво (или Валах) и да имаат над 10 одбрани, Митровиќ и Тале да не прават технички грешки како што прават до сега, офанзивно мора протокот на топка да биде побрз а Малуш да покаже зошто е донесен, бидејќи до сега не не убеди дека е едно од позначајните засилувања. Мораат подрско да ја напаѓаат противничката зона, ама и тоа може да се изведе доколу се имаат подготвено добри акции, ако не е така тогаш само ќе води кон технички грешки. Се бара потечна игра, брз проток на топка и поразноврсна игра во која ќе бидат вклучени и крилата во моментите кога нивната дефанзива ќе го има фокусот на нашите бекови. Само така може да се надваме на нешто. Ќе видиме дали ќе изненадиме со нешто во среда, Чупко е на потег. Да бидам реален не сум нешто оптимист, ама ништо не исклучено. Сепак е дерби, домашен терен. Управата треба повеќе да работи на маркетинг за натпреварот, мора да биде полна сала со јако навивање.
А, што тоа се случило во Кавадарци?Posle ova vo Kavadarci, kakov drug dokaz treba za ova sto go zboram???
Nikakov bojkot ne se propagira na forumov 2 dena pred derbi. Bojkotot se gleda po brojot na prodadeni karti za utakmicava. I malo dete sfaka deka salata e prasanje dali ke bide pola polna. Ne samo sto ne go osuduvam ova, tuku i smetam deka e pozitivno. Vreme e nekoj da si ja cukne glavata. Dosta bese. Nema nisto bezuslovno.Каков бојкот се пропагира овде на два дена пред дерби, тоа сигурно не се вистински навивачи. Гледам дека повеќето на форумов сте во песимистички филм па многу ќе ми биде мило на крај на сезоната кога играчите и тренерот ќе ве демантираат со освоена титула. Тимот е подобар од лани, посебно е засилена одбраната во халф линијата со Јанковски и левото крило игра одлична одбрана на позиција 5. Во напад сега го имаме Урош Митровиќ (за Јагуриновски е Дика Мем). Средните бекови се подобри од лани, единствено на пикер во напад сме послаби, ама со враќањето на Мечка во вториот дел од сезоната и тоа ќе се поправи. Борозан утре ќе добие повеќе минутажа во напад и со Хорига ќе решетаат. Сите во сала, не ти треба покана
Osven toa sto vo posledni 30 sekundi na utakmica finale na super kup vo krug na izveduvanje brz centar Deki Manaskov poprecuvase izveduvanje i deka za ova e predvideno penal i crven, nisto ne se slucilo. So nivnata odluka i javno ne se soglasuvaat nivnite kolegi, najdobrite sudii vo Evropa vo momentov, no ete toa se e edno golemo nisto.А, што тоа се случило во Кавадарци?
Мислев дека зборуваш за мечот во саботата во Кавадарци, не за суперкупот, се поклопија работите.Osven toa sto vo posledni 30 sekundi na utakmica finale na super kup vo krug na izveduvanje brz centar Deki Manaskov poprecuvase izveduvanje i deka za ova e predvideno penal i crven, nisto ne se slucilo. So nivnata odluka i javno ne se soglasuvaat nivnite kolegi, najdobrite sudii vo Evropa vo momentov, no ete toa se e edno golemo nisto.