- Член од
- 14 декември 2021
- Мислења
- 945
- Поени од реакции
- 3.679
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ок, Кеита се повреди се носи замена, верувам дека ќе биде со задоволитетен квалитет. Можеа и со еден голман вака да не изненадат, кога веќе пола од голманите ни се или повредени или на операции. Вака ќе треба секој натпревар да се крстиме само во Гогов, што на опасни гостувања каде е потребен и повеќе од расположен голман, не е баш добра комбинација. Толку не можеа да го донесат оној од Панчево голманот или некој од регионов , ги има такви голмани паљевини (стара школа) ептен ќе ни се најдеше.
Па кој нормален човек може да го рачуна Гогов за прва опција? Тука грешката е кај Михо, или кој е задолжен за трансфери кај нас. И баш ме занима каде точно се повредија и Еспиња и Валах?Пишав и јас уште на почеток Гогов ќе ни биде прва опција за на гол.Квалитетот е тој ќе играме ќе се бориме барем да изненадиме некои од фавориве за титула Работник или Алкалоид.
Со Охрид ќе биде борба за трета позиција на крај.
Aма ги испофали како да победиле а не освоиле бод во последна секунда.Ниеднаш не поведоа но на крајот им се насмевна среќата. Но во ред може имаш право ,но нешто друго ми смета не тоа што ги фалиш туку премногу го потценуваш Вардар не можеме ни бод во Автокоманда или Битола..Ама ајде.Отиде титулата со голов на Хосни
Нема шанси да земеме бод ние во Автокоманда, али ајде бар ќе зсвршиме пред Алкалоид ваљда
Какви слепци се овие Алкалоид кога играат со Пелистер. Освен кога ги размонтираа лани, сите неизвесни дуели ги изгубија. Водат 2 разлика, имаат напад и 2 играчи плус на 3 минути до крај и на крај им вадат нерешено. Слепторот Серафимов утка еден на еден со Митревски. Тоа се нијансите што ние ги немаме, голман за крајни минути, лидер ко Фитиљот (100 гола даде) и играч ко Хосни што ќе ги решава дербињата.
Составот ви е ок ,буџетот ви е супер само шо екипата ви е тотално неспремна ,немате тренер.Пишав и јас уште на почеток Гогов ќе ни биде прва опција за на гол.Квалитетот е тој ќе играме ќе се бориме барем да изненадиме некои од фавориве за титула Работник или Алкалоид.
Со Охрид ќе биде борба за трета позиција на крај.
Еспина може да се повредил само ако паднал по скали во 1212, брк му ебам.И баш ме занима каде точно се повредија и Еспиња и Валах?
Изгледа магично се повредуваат, не знам што да кажам. Така и Гоце ПинтоВ, видовме повреден на пола прошла сезона и не заигра човекот веќе. Па може комотно да ги пребациме у ФК, нека се дружат со Лига петица и другите двајца афро. Преку курца више од такви '' засилувања".Еспина може да се повредил само ако паднал по скали во 1212, брк му ебам.
А што е со другар му Гоце ПинтоВ?