Фан клуб - РК Вардар

Ај сеа да не се преиме луди, сигурно повеќе од нас ја гледале утакмицата, и јас исто така.
Рака на срце добра утакмица изиграа.
А Загреб, многу слабо.
И Алкалоид-Охрид ја гледав, ептен ќе биде тесно првенствово
Stvarno ne ja gledav utakmicava, gledav drugi. Ne i obrnav vnimanie. Ja ne znam so e tuka loso, ednostavno biram da gledam pokvaliteten rakomet. Nemam niso protiv nikogo ama Pelister mi e tezok za gledanje i so Vardar, kamo li da go gledam so drugi ekipi. I Vardar e sezonive tezok za gledanje i ako ne navivas za nego ne se trpi da go gledas zoso po kvalitet e loso.
Ne ke gledame na sila sega samo zosto igral makedonski klub vo LS. Koga ima bolje utajmica, sakam da gledam kvalitet.

Последно уредено:
Ај чисто да нотираме. Вчера се врати на терен Вуко, да мy посакаме здравје и во најмала рака да ги повтори настапите од минатата. За натреварот што да се каже, освен дека не правевме математики со играчи и пристап. Влеговме од почеток на максимум, и ги оладивме. Мислев дека појака им е двојката, ама слабо. Иначе на терен видлива е подобрата воиграност, се гледа дека се играат акциите до крај и се креира одредена позиција за одреден ракометар. Не чека тежок меч со Охрид, мора максимално да се влезе тамо, пред се во одбрана. Тоа ќе биде клучот за победа.

Последно уредено:
Мачење е утакмицава и добро е што во моменти Гогов не вади. Спиеме и во некој филм сме дека они се истите од пред неколку години.

Место да запнеа 3 да тепаме, како слепци на крајов ревијално си додаваа и можеа и гол да примат. Ваљда им е јасно дека секој гол ќе биде важен годинава...

Фатив последни 15 минити, не бев во можност да гледам повеќе. Мачење беа за гледање, најважно е што победивме на крај. Кикс на домашен терен и комотно можњ да не ја доигруваме сезоната.

Инаку, Кеита оди на операција, сме нашле некој друг нигер како замена.

Реално ова е очај. Одбрана никаде нема., онаков габаритен Охрид ни се шета као да имаат шест Јасухира у состав. Ова стварно беше ептен тешко за гледање. Од се што можеше да се види, само победата како победа вреди. Некои ракометари во овој Вардар мора да се рашлакаат малце, пристапот им е ужасен. Не знам како е со ростер ама многу нелогични потези на Чупиќ. Како може еден од најважните натпревари во лигава да го играш само со Гогов и оној малиот на гол? Не е ваљда дека и Валах и Еспиња се повредени? Десен бек ни минута не влезе Марчинијак, моравме да го гледаме статичниот Тале плус на таа позиција. Скоро цел натпревар го одигра статичниот Малус, а јапан го стави на крај. Играва вртење и кој ќе може нека шутне. Треба разноврсна игра малце, игра до крило ни е мисловна именка. Еве Сајбер вика Кеита отишол на операција. Само се повредуваат ракометари, не ни знаеме за тоа, а никакви замени нема. На тенок лед одиме, да се играше оваа во Охрид многу веројатно ќе ја изгубевме. Најнегатив впечаток играта во одбрана. Хорор, нема никаква одбрана.

Новиот вчера го видов се моткаше пред Јане салата облечен во клупска опрема, појма немав за кого се работи, си викам кој е братов, Кеита нема таква фризура, друг нигер немаме.:D

Не најдов ни едно видео на јутуб од него, на Инстаграм има еден исечок од пред некоја година кај што против Дижон има 8/8.
Ако се точни статистиките на Playmakerstats, претходната сезона на 24 натпревари постигнал 49 гола, просек 2 гола по натпревар.

Ќе го видиме како ќе се покаже.

Валах е повреден, Еспиња веројатно веќе никој не го есапи.

Место да запнеа 3 да тепаме, како слепци на крајов ревијално си додаваа и можеа и гол да примат. Ваљда им е јасно дека секој гол ќе биде важен годинава...

Фатив последни 15 минити, не бев во можност да гледам повеќе. Мачење беа за гледање, најважно е што победивме на крај. Кикс на домашен терен и комотно можњ да не ја доигруваме сезоната.

Инаку, Кеита оди на операција, сме нашле некој друг нигер како замена.
Se vrakja u februar najrano..

Кеита ќе се врати порано, доколку има потреба уште пред крај на полусезона, доколку нема потреба нема да се ризикува, не е толку опасна повредата како што првично се мислеше…

Чупиќ вика дека и Еспиња ќе се оперира.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom