The Dark Knight
Модератор
- Член од
- 10 мај 2022
- Мислења
- 1.728
- Поени од реакции
- 4.400
Леле каков очај сме
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Столе е ѕвер, најблиску нешто го легенда каква што немал ниту еден вардаров колектив од осамостојувањето. Со неколку испади во кариерата и тоа што првично не е играч излезен од наша школа. Ама приказната има и друга страна изгледа. Има и некои негативни муабети за периодот додека беше на клупа кои не би ги откривал.Мислам дека ние уште не сме свесни колку загубивме со заминувањето на Столе, многу веројатно допрва ќе ги почуствуваме последиците, оваа игра на пријателските е само првичен мал показател за тоа што следува.
Човекот ја држеше цела соблекувална, авторитет имаше врз сите, најзаслужен за цела атмосфера во екипата низ сите овие години, харизма како никој друг на светот, сите играчи беа блиски со него и имаа огромен респект.
Во неколку наврати преку изјави Мечка и Талески потенцираа колку влијание има Столе за нивните добри партии, исто ќе слушнеме и од сите други играчи кои поминале низ Вардар.
Не за џабе и Кире толку го сакаше во репрезентација, јавно кажуваше дека кога и да посака Столе може да биде дел од репрезентацијата и самиот да одбере на која позиција сака да работи.
Едноставно човекот е људина.
Апсолутно, не сакав и јас да ја отворам темата. Приказната дефинитивно има две страни. Но, да оставиме така - тоа не е за на форум.Столе е ѕвер, најблиску нешто го легенда каква што немал ниту еден вардаров колектив од осамостојувањето. Со неколку испади во кариерата и тоа што првично не е играч излезен од наша школа. Ама приказната има и друга страна изгледа. Има и некои негативни муабети за периодот додека беше на клупа кои не би ги откривал.
И он не е така наивен.
Да не се повредени овие двајца,малку чудно да ги нема у состав а што е со Борозан повреден или не пак нема никакво инфо….Пак без Малус и Боно. Да исклучам со време, џабе да не се нервирам.
Седнат е у кафана у Цетиње, да допие пијачката и ќе дојдешто се случува со него
DaMislam deka slednava sezona edinstvena titula koja ke moze ovaa ekipa da ja osvoi e super kupot.