Фан клуб - РК Вардар

Сега би било супер да се пуштат сезонски со пристапна цена и со кои во фан шопот би се добивало попуст.
Пример 2000 сезонска со која во фан шопот имаш 20% попуст, и предност за купување карта доколку се пласираме следна фаза во Европа.
Лани сезонските важеа и за елиминационата рунда, ама не ја пројдовме групата. :D

Сега би било супер да се пуштат сезонски со пристапна цена и со кои во фан шопот би се добивало попуст.
Пример 2000 сезонска со која во фан шопот имаш 20% попуст, и предност за купување карта доколку се пласираме следна фаза во Европа.
Kakvi 2000 :))) ispod 6000 nema sansa. Ke ja vrzat so domasno prvenstvo garant

Ми фатија око повеќето од новиве играчи вака на прва, Боно особено. За Пољакот десно сеуште не сум убеден.

Анастасовски доста добар денеска, ќе видиме дали ќе успее да изгледа исто и против посериозни противници.

Чупко сите ги изротира, вклучувајќи го и Богдановски на гол со исклучок на Танкоски. Претпоставувам дека најдоцна до нова година и он ќе си бара друг тим, пошто не верувам дека ќе добива минутажа освен против некоја од послабите македонски екипи кога ќе одмараат носителите на неговата позиција.

Последно уредено:
Ми фатија око повеќето од новиве играчи вака на прва, Боно особено. За Пољакот десно сеуште не сум убеден. Анастасовски доста добар денеска, ќе видиме дали ќе успее да изгледа исто и против посериозен противник. Чупко сите ги изротира, вклучувајќи го и Богдановски на гол со исклучок на Танкоски. Па претпоставувам дека најдоцна до нова година и он ќе си бара друг тим, пошто не верувам дека ќе добива минутажа освен против некоја од послабите македонски екипи кога ќе одмараат носителите на неговата позиција.
Ili ako treba da se dade utakmicata :)

Задоволен сум од интензитетот и работата, дојдов во голема и амбициозна екипа, убаво е да го водиш овој тим. Нормално е се дека сме на почеток, но низ вакви добри мечеви одиме чекор по чекор напред“, изјави Чупиќ.

Ова беше прв посериозен натпревар сезонава, и рутинска победа над Динамо П. иако резултатот не изгледа така. Очекуван голем број на технички грешки со оглед на тоа дека има многу нови ракометари. Ќе треба да оставиме време да ја увидиме вистинската сила на одредени ракометари. Као што кажа Чупко од натпревар во натпревар треба да расте формата и уиграноста. Имаме широк ростер и покажуваме голем потенцијал за склапање добра одбрана. Плус вчера имавме и отсутни доста важни ракометари како Вуко и Мечка, иако мора да спомнеме дека Анастасовски одигра одличен натпревар. Ќе видиме како ќе изгледаме утре против Тримо.

Малку дискутабилни ми беа десните бекови, ама ајде мислам дека им треба време да се уиграат, во Митровиќ има потенцијал има добри движења само некако брзоплето делува, на крај направи доста грешки во серија, иначе мислам дека сме доста појаки од минатата сезона, ама ќе видиме кога ќе почне вистинскиот дел од сезоната, рано е за прогнози.

Малку дискутабилни ми беа десните бекови, ама ајде мислам дека им треба време да се уиграат, во Митровиќ има потенцијал има добри движења само некако брзоплето делува, на крај направи доста грешки во серија, иначе мислам дека сме доста појаки од минатата сезона, ама ќе видиме кога ќе почне вистинскиот дел од сезоната, рано е за прогнози.
Да да на прва и мене десните бекови не ми изгледаа добро, ама со оглед дека не сме добри уиграни, потешко е да покажеш што знаеш и лесно влагаш во технички грешки. Сме праеле муабет и порано за такви ракометари, мора да им се направи позиција да бидат поопасни, а со тек на време верувам ќе дојде и до тоа.

Дефинитивно има многу подобри индивидуалци од претходно. Ама фали воигрување. Десните бекови особено претераа со техничките грешки, но има време за корекции. Разновидноста на среден бек е момент што треба да не радува.
Сепак, од сите би го издвоил Горига, дечкото е машина. Очигледно, пак е во форма, по падот што го имаше при крајот на минатата сезона. Анастасовски најголемо изненадување, да видиме што ќе покаже на поголемите утакмици.
Исто, мора да се стегне и одбраната. И да чекаме Валах да ја крене формата.

Многу голови примивме од Панчево во второ полувреме, од кои некои беа и безвезе - можеа да се фатат. Јас мислам дека пак ќе имаме проблем со голманите, се надевам дека грешам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom