Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Зелен паркет. Него оној сељакот со ѓезве фризура зошто влезе во дуел со Борозан на крај?

Сѐ од напишаното ви држи вода и на тебе и на @Centarski, но и они треба да гостуваат во Автокоманда, а со вакви игри како во последните неколку кола нема шанси да победат. Втора работа, дури и да не освоиме титула, они погоре од ова веќе не можат, ова им е врвот - и организациски и играчки, од наредна сезона уште полоши ќе бидат.
То ради тактика, тотем тактика..И НАЈМНОГУ МЕРАК МИ ПРАВИ, САБЕР РАЈДЕР ДА ИСПУШИ КУУУУУР![]()

Ovoj pat imame i vtora opcija od Bitolskata rakometna publika.
Prvo pocna standardno. Sudiite gi poebale so im svirele 15 penali. Ama zoso ovoj pat ova zvuci ludo, ima i plan b. Sega nivna uprava ja sitnala utakmicata. Zoso? Ke gradele zgradi vo Skopje.

Многу лесно, како и секоја годинаСега следен меч со Жиковци многу битна утакмица,како да се стигне до карта![]()

Ovoj pat imame i vtora opcija od Bitolskata rakometna publika.
Prvo pocna standardno. Sudiite gi poebale so im svirele 15 penali. Ama zoso ovoj pat ova zvuci ludo, ima i plan b. Sega nivna uprava ja sitnala utakmicata. Zoso? Ke gradele zgradi vo Skopje.